Kod Adı Babil ne zaman başlıyor? İlk tanıtım yayınlandı! The Choice geliyor!

Kod Adı Babil ne zaman başlıyor? İlk tanıtım yayınlandı! The Choice geliyor!

Kod Adı Babil (The Choice) dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, Bein Connect'te yayınlanacak. Heyecanla beklenen dizisinin ilk fragmanını haberimizden izleyebilir, oyuncu kadrosu ve konusu gibi konuların detaylarını inceleyebilirsiniz.

Kod Adı Babil dizisi Bein Medya (beIN Connect) kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. İlk tanıtımı yayınlanan dizi heyecanla beklenirken "Kod Adı Babil ne zaman yayınlanacak?" ya da "Kod Adı Babil hangi kanalda yayınlanacak?" gibi soruların yanıtı sıkça araştırılıyor.

Kod Adı Babil dizisi, MIPCOM 2019 fuarında ‘The Choice’ adıyla yurt dışı alıcılarının beğenisine sunuldu. Merak uyandıran dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

KOD ADI BABİL HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Netflix, BluTV, FOXPlay, PuhuTV gibi platformlardan biri olan ve Digiturk üyelerine ücretsiz ek servis olarak sunulan 1.000.000’u aşkın üyenin kullandığı beIN Connect kanalında yayınlanacak. Kod Adı Babil Bein Medya'nın yerli dizi yapımı olacak.

19-10/15/kod-adi-babil-3.jpg

KOD ADI BABİL OYUNCU KADROSU

Ay Yapım'ın hazırladığı ve Uluç Bayraktar'ın yöneteceği dizinin senaryosu Nüket Bıçakçı'ya ait. Kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven ve Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay olduğu konuşuluyor.

KOD ADI BABİL DİZİSİ KONUSU

Tür: Drama, tarih

İrfan (Ergenç), prestijli bir üniversitede Ekonomi alanında ders veren idealist bir profesördür. Günün birinde işinden olur ve dahası oğlu pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Akademide kara listeye alınan, vasıf gerektirmeyen işler dahi bulamayan İrfan çaresiz durumda kalır.

İrfan ve arkadaşı Egemen (Güven), para toplamak için emlak sektöründe bir sahtekarlığa girişirler. Kısa sürede başarılı olurlar ama kazık attıkları mafya nedeniyle her şeyi kaybederler. Öncekinden daha kötü bir duruma düşen iki arkadaş bu sefer Türkiye’nin en büyük saadet zincirini organize ederler. Yüz yılın sahtekarlığı İrfan, eşi (Fettahoğlu), yakın arkadaşı ve eski nişanlısı arasında uzun süredir gömülü sırların ortaya çıkmasına sebep olur.

19-10/15/kod-adi-babil.jpg

19-10/15/the-choice.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN