KPSS puanı olanlar dikkat! Resmi Gazete'de iş ilanı yayımlandı: 158 personel bu şartlarla alınacak

KPSS puanı olanlar dikkat! Resmi Gazete'de iş ilanı yayımlandı: 158 personel bu şartlarla alınacak

İş arayışında olanlara müjdeli haber geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan haberler beraber KPSS puanı olanlara iş imkanı sunuldu. 158 personel alım için istihdam sağlanırken şartlar belli oldu. İşte, personel alım detayları...

Asrın felaketi olarak bilinen depremle beraber Kahramanmaraş'ta personel alımları başlarken kamuda çalışmak isteyenlere imkan verildi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 158 Sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları açıklandı. 21 Haziran tarihine kadar devam eden başvurular için yapılması gerekenler haberimizde yer almaktadır.

personel alım

SON GÜN 21 HAZİRAN

7 Haziran tarihinde başlayan personel alımıyla beraber 21 Haziran'da son bulacağı belirlendi. Üniversite tarafından gelen açıklamalar üzerine Giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereğince 2022 KPSS (B) grubu ve E-KPSSP1, KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan sıralaması esas alınmak suretiyle” personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN