KPSS'den 55 57 60 62 alanlar müjde! Belediyeler akın akın personel alımı yapıyor! İşte o ilanlar ve başvuru şartları

KPSS'den 55 57 60 62 alanlar müjde! Belediyeler akın akın personel alımı yapıyor! İşte o ilanlar ve başvuru şartları

İŞKUR üzerinden onlarca belediyede binlerce personel alımı yapılıyor! İş arayan vatandaşlar bu işlere yerleşmek için sabırsızlıkla bekliyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanları hangi belediyelere ait? Nasıl başvurulur? İşte tüm detaylar...

Belediyeler KPSS'siz ve düşük KPSS puanı ile çok sayıda farklı kadrolarda personel alımı yapmak için İŞKUR üzerinden ilan yayımladı. 

BELEDİYELERE KPSS'SİZ VE KPSS İLE PERSONEL ALIMI BAŞLADI

Son dakika haberi! Belediyelere KPSS'siz ve düşük KPSS ile personel alımı başladı. Belediyeler, İŞKUR üzerinden eksikliği karşılamak üzere KPSS'siz işçi ve düşük KPSS ile memur alımı yapmaya başladı. İş ilanlarına baktığımızda, farklı kadrolarda olmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı görüldü. 

 

İşe alım

 

İŞTE İŞKUR İLE BAŞVURU ŞARTLARI!

Başvurular için şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık sorunu olmamak, belirtilen meslek gruplarının ilgili alanlarına hakim olmak, erkek adaylar için askerlik durumuna göre değişmektedir. 

 

İŞTE İŞE ALIM YAPILAN KADROLAR!

Kadrolar arasında Beden İşçisi, Aşçı, Büro Personeli, Kamyon Şoförü, Şoför, Gemi İdarecisi, Sıhhi Tesisatçı, İmam, Tekniker, Teknisyen, Laborant ve Sağlık Teknikeri, Büro Memuru, Veteriner, Avukat, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri ve Hizmetli yer almaktadır. KPSS'siz personel alımı yapan belediyeler arasında İstanbul Ataşehir Belediyesi, Yalova Kadıköy Belediyesi, Trabzon Köprübaşı Belediyesi, Muğla Datça Belediyesi, İstanbul Arnavutköy Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muğla Milas Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi, Eskişehir Çifteler Belediyesi, Konya Tuzlukçu Belediyesi, Zonguldak Gülüç Belediyesi, İzmir Selçuk Belediyesi, Erzurum Çat Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi, Manisa Turgutlu Belediyesi ve Balıkesir Gömeç Belediyesi başta olmak üzere birçok belediyede personel alımı yapılacaktır. 

 

DÜŞÜK KPSS İLE ALIMLAR DA MEVCUT!

Düşük KPSS ile personel alımı yapan belediyeler arasında ise Burdur Tefenni Belediyesi, Afyonkarahisar Kılıçarslan Belediyesi bulunmaktadır. Başvurular ise belediyelere şahsen gerekli belgeler ile yapılacaktır. Belediyelere tarafından personel alımı için yayımlanan ilanlara başvurmak isteyenlerin, üstteki belediyelerin ilanlarının detaylarını takip ederek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bu haberimizde belediyelere tarafından yayımlanan iş ilanlarının detaylarını sizlerle paylaştık. Belediyelere personel alımı için başvurmak isteyenlerin, üstteki belediyelerin ilanlarına ve şartlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Belediyelere tarafından yayımlanan iş ilanlarına İŞKUR websitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

İŞKUR NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?

İŞKUR, işsiz olan insanların iş bulmasına yardımcı olmak, onlara istihdam olanakları sunmak ve iş bulma sürecinde onlara destek sağlamak için çalışır. İŞKUR, iş arayanlar için birçok hizmet sunar, bunlar arasında iş bulma danışmanlığı, eğitim programları, iş fırsatları ve staj imkanları bulunur.

İŞKUR, aynı zamanda işverenler için de hizmet verir. İşverenler, İŞKUR aracılığıyla iş arayanlar arasından uygun adayları bulabilir ve onlarla iş sözleşmesi yapabilir. İŞKUR, aynı zamanda işverenlerin işçi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır ve işverenlere işgücü sağlamak için destek sağlar.

İŞKUR, işsiz olanların iş bulma sürecini kolaylaştırmayı ve onlara iş bulma şansı sunmayı amaçlar. İŞKUR, işsiz olanların yaşam kalitesini artırmak için çalışır ve onlara hayatlarında iyi bir değişim yapmalarına yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN