Kurtlar Vadisi'nin efsane ismiydi! Şimdi tanınmaz halde: Son hali görenleri hayrete düşürdü

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismiydi! Şimdi tanınmaz halde: Son hali görenleri hayrete düşürdü

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alarak izlenme rekorlarını alt üst eden Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi tanınmaz halde. Ünlü oyuncu, yeni tarzıyla herkesi hayrete düşürdü.

Türk televizyon tarihinde bir döneme damgasını vurarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Kurtlar Vadisi'nin efsane isminin son hali görenleri hayrete düşürdü. Ünlü oyuncu yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

2003-2016 yılları arasında ekranlara gelerek reyting rekorlarını alt üst eden, başrolünde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Selçuk Yöntem ve Ali Sürmeli gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, yeni imajıyla tanınmaz hale geldi. Efsane dizinin unutulmaz oyuncusu yeni tarzı ile herkesi şaşırttı.

"Kurtlar Vadisi"nde canlandırdığı "Nizamettin Güvenç" karakteriyle hafızalara kazınan, efsane dizinin ardından ise "Payitaht: Abdülhamid", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Sıfırıncı Gün" gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Adnan Biricik'in son hali herkesi şaşırttı.

Nizamettin Güvenç nefes alıyor! - YouTube

Biricik'in beyazlamış saçları dikkatleri çekerken top sakal bırakması ise gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada yayılan fotoğrafın ardından efsane dizinin hayranları ünlü oyuncunun yeni tarzı hakkında 'yaşlanmışsın', 'çökmüşsün' gibi yorumlarda bulundu.

İşte ünlü oyuncunun yeni imajı...

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN