Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncusundan müjdeli haber! Yıllar sonra setlere döndü

Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncusundan müjdeli haber! Yıllar sonra setlere döndü

Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu 13 yıllık aranın ardından setlere geri döndü.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımları arasında yer alarak bir döneme damgasını vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada müjdeli haberi vererek dizinin yeniden yayınlanacağını duyurmuştu. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları dizinin hayranlarını heyecanlandırırken dizinin efsane karakterinden müjdeli haber geldi.

Efsane dizide İstemi Betil'in canlandırdığı 'Laz Ziya' karakterinin kızı Meral'e hayat veren ünlü oyuncu Müge Ulusoy, 13 yıllık aranın ardından setlere geri döndü.

Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncusu yıllar sonra setlere döndü! Laz Ziya'nın kızı Meral yıllara meydan okuyor

SETLERE GERİ DÖNDÜ

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yönetim gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi'nden Laz Ziya'nın kızı Meral'a hayat veren Müge Ulusoy ekranlara döndü. Ulusoy, yönetmenliğini Nihat Özcan'ın üstlendiği, TRT’nin dijital kanalı tabii için çekilen “Kapı” dizisinin kadrosuna katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Müge Ulusoy, “Bu süreçte çok senaryo okudum ve severek canlandıracağım bir rol için bugüne kadar hiç acele etmeden seçme lüksümü kullandım. Okuduğum anda ‘evet’ dediğim Sevgi karakterine hayat vermenin heyecanını yaşıyorum. Artık özlediğim setlerde mesleğimi icra etmeye devam edeceğim, heyecanım çok büyük” dedi.

2

Ulusoy son olarak 2010 yılında ekranlara gelen 'İhanet' adlı dizide 'Banu' karakterine hayat vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN