Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın son görüntüsü şaşkına çevirdi

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın son görüntüsü şaşkına çevirdi

Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz karakteri Polat Alemdar yıllar sonra ortaya çıktı. Polat Alemdar'dan eser kalmadığı yorumunu yapan sosyal medya kullanıcıları Necati Şaşmaz'ın son halini ve yüzündeki değişime dikkat çekti.

Bir zamanlar televizyon izleyicilerini ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ını yıllar sonra görenler gözlerine inanamadı. Necati Şaşmaz'ın geçirdiği değişim sosyal medyada konuşuluyor...

NECATİ ŞAŞMAZ YILLARDIR GÖZLERDEN UZAK YAŞIYOR

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Polat Alemdar' karakterine hayat veren Necati Şaşmaz yıllardır gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Kameralardan uzak kalmayı seçen Polat Alemdar TRT'de yayınlanan müzik programına katıldı. 50 yaşında olan Necati Şaşmaz'ın yıllar içindeki değişimi hayranlarını şaşırttı.

POLAT ALEMDAR'IN YÜZ HATLARI YUMŞAMIŞ

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi ile adını yediden yetmişe herkesin duyduğu Necati Şaşmaz dizi final yaptıktan sonra uzun zamandır gözlerden uzak yaşıyor. En son geçen sene geçirdiği trafik kazası ile gündeme gelen Necati Şaşmaz önceki gece Mazhar Alanson'un TRT'deki müzik programına katıldı. Polat Alemdar karakteri ile hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın yıllar içinde geçirdiği değişim hayranlarını şaşırttı. Sosyal medya üzerinden Polat Alemdar'ın geçirdiği değişimi yorumlayan takipçileri ünlü oyuncunun yıllar içinde yüz hatlarının daha yumuşadığı yorumlarını yaptı.

polat-alemdar.jpg

2014'TE KAZA GEÇİREN POLAT ALEMDAR'IN ÇENESİ KIRILMIŞTI

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz 2014 yılında trafik kazası geçirmişti. 15 Aralık 1971 doğumlu olan Necati Şaşmaz aslen Harputludur. Gerçek adı Muhammed Necati Şaşmaz olan ünlü oyuncu aynı zamanda senarist ve yapımcıdır. Necati Şaşmaz'ın Raci Şaşmaz, Zübeyr Şaşmaz isimlerinde iki tane kardeşi var. Polat Alemdar karakteri ile hafızlara kazınan Necati Şaşmaz 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlendi. Necati Şaşmaz'ın bu evlilikten Ali Nadir Şaşmaz, Yusuf Emir Şaşmaz isimlerinde iki tane erken çocuğu var. Necati Şaşmaz eşi Nagehan Kaşıkçı'dan 2021 yılında boşandı. 9 yıllık evliliğini bir celsede sonlandıran Necati Şaşmaz gönlünü Tuğçe Erön'e kaptırdı.

polat-alemdar-degisim.jpg

POLAT ALEMDAR'IN YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKATLERİ ÇEKTİ

Yıllarca Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar karakteri ile anılan Necati Şaşmaz TRT'de yayınlanan müzik programına konuk oldu. Necati Şaşmaz'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Yüzündeki değişime dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun eski halinden eser kalmadığını iddia etti.

Polat Alemdar'ın son hali için sizler neler düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN