Kurudu sanıp sakın çöpe atmayın! Bu yöntem sayesinde artık paranız çöpe gitmeyecek!

Kurudu sanıp sakın çöpe atmayın! Bu yöntem sayesinde artık paranız çöpe gitmeyecek!

Günümüzde yaygın olarak kullanılan ıslak mendiller paket bitmeden kuruma yapabiliyor. Bizde kuruyan ıslak mendilleri işlevini kaybettiği için çöpe atıyoruz. Ama size vereceğimiz taktik sonrası kuruyan ıslak mendillerinizi ilk günkü haline döndürebilirsiniz.

Hemen hemen her yüzeyde kullandığımız ıslak mendiller zaman içerisinde işlevini yitirerek kurumaya başlayabiliyor. Böylelikle işlevini yitirdiği için paramızda mendillerle birlikte çöpe gitmiş oluyor. Sizinle paylaşacağımız pratik yöntem sonrası ıslak mendilleriniz artık kurumayacak.

Kurumuş ıslak mendil paketini ters çevirerek, altta kalan ıslaklığın tüm pakete yayılmasını sağlayabilirsiniz. Ve aldığınız ıslak mendilleri de ters çevirerek muhafaza ederseniz kurumasını da engelleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN