Kuş Uçuşu'na bomba transfer: 2. sezonuyla dönüyor

Kuş Uçuşu'na bomba transfer: 2. sezonuyla dönüyor

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan dijital platform dizilerinden olan Kuş Uçuşu, 2. sezonuyla geri dönüyor. Dizinin yeni sezon çekimleri sürerken, hikayeye Emre adında bir gazetecinin dahil olacağı ve bu karakteri ünlü bir oyuncunun canlandıracağı öğrenildi.

Netflix’in, ilk sezonuyla en dikkat çeken işlerinden biri olan "Kuş Uçuşu", 2. ve 3. sezon onayı çık aldı. Ay Yapım imzalı dizinin çekimleri sürerken, 2. sezonuna yeni bir oyuncu katıldı. Bu sezon "O Kız" dizisinde rol alan Melih Selçuk, Kuş Uçuşu'nun kadrosuna katıldı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığıan göre; Melih Selçuk, dizide Emre adında bir gazeteciye hayat verecek. 2. sezonda Lale Kıran’ın koltuğuna oturan ve işten atılmamak için büyük mücadele veren, amaca giden her yolu mübah sayan Aslı’nın (Miray Daner) eski bir arkadaşı olan Emre, dizinin 3. sezonunda da yer alacak.

1-016.jpgMelih Selçuk

KUŞ UÇUŞU OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda; Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN