Sürpriz isim yok: Leyla ile Mecnun ekranlara geri dönüyor

Sürpriz isim yok: Leyla ile Mecnun ekranlara geri dönüyor

2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan 'Leyla ile Mecnun' dizisi, yeniden ekranlara dönüyor. Acun Ilıcalı, fenomen dizinin tam kadro olarak çekileceğini duyurdu.

Leyla ile Mecnun dizisi, 8 yıl sonra ekranlara dönüyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacak diziyle ilgili her gün farklı bir detay ortaya çıkıyor. Son bilgilere göre fenomen yapım, Haziran ayının son günlerinde sete çıkacak ve kısa sürede yeniden yayın hayatına başlayacak.

SENARİST DE YÖNETMEN DE AYNI

Senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı dizinin yönetmeni de değişmedi. 2011 yılından itibaren 'Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yapan Onur Ünlü'nün, yeniden başlayacak dizide aynı görevi üstleneceği duyuruldu.

ILICALI'DAN 'LEYLA İLE MECNUN' PAYLAŞIMI

Büyük bir hayran kitlesi yakalayan Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Ali Atay, Osman Sonant ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yeniden bir araya gelecek olması, dizinin hayranlarında büyük bir heyecana neden oldu.

Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun dizisi için "Efsane geri dönüyor! Leyla ile Mecnun yakında tam kadro Exxen'de" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN