Limonu ayaklarınızın ucuna sürün mucizeye anında tanık olun! Bunu ilk kez duyacaksınız

Limonu ayaklarınızın ucuna sürün mucizeye anında tanık olun! Bunu ilk kez duyacaksınız

Herkesin hemen hemen her gün tükettiği limonun saymakla bitmez faydalarına bir yenisi daha eklendi. Şimdiye kadar kimse limonun bu özelliğini bilmiyordu. Limonu ayaklarına süren resmen mucizeyi yaşıyor. İşte limonun mucizevi etkisi…

Özellikle kış aylarında hastalıklara karşı koruyucu etkisi bulunan limonun saymakla bitmez faydalarına bir yenisi daha eklendi. Limon içerisinde yer alan asit vücuttaki bakterileri öldürürken farklı etkilerde ortaya çıkarıyor. İşte limonun mucizevi etkisi…

LİMONUN MUCİZEVİ ETKİLERİ

Limon içerisinde yer alan asidin koltuk altında oluşan bakterilerin öldürme etkisi bulunuyor. Ter kokusundan kurtulmak için hem doğal hem de zararsız bir yöntem arıyorsanız limondan yararlanabilirsiniz.

limon-ayak-masaji.jpg

Hemen hemen herkesin kullandığı limonun saymakla bitmez faydalarına bir yenisi daha eklendi. Topuk ve ayak uçlarınıza 10 dakika boyunca limonla masaj yapmanız grip ve nezleyi hızlı bir şekilde geçiriyor.

EŞYALARINIZA LİMONLU BAKIN

Metal eşyaların üzerinde oluşan pası limon suyu ile kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Limon suyunda beklettiğiniz ürünlerin üzerindeki pasın hızlıca çözüldüğünü fark edeceksiniz. Metal eşyaları limon suyunda beklettikten sonra temiz su ile durulayınız.

limonun-cilde-faydalari-nelerdir.jpg

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Uzmanların da sıklıkla tavsiye ettiği limon suyu bağışıklık sistemini güçlendirirken kırışıklık, leke diş ağrısı gibi problemleri çözerken kanınızı da temizlemektedir. 3 limon ve 1 yemek kaşığı vanilyanın üzerine bir miktar su ekledikten sonra ocakta içerisindeki su bitene kadar kaynatınız. Bu yöntem ile evdeki havayı da temizleyebilirsiniz.

limonlu-su.jpg

BİLEKLERİNİZE SÜRÜN ENERJİNİZİ YAKALAYIN

Bileklerinize birkaç damla limon suyu damlatmanız durumunda vücudunuzun daha dinç ve enerjik olduğunu fark edeceksiniz. Elimize sinen kokuları da limon ile kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Sabah yorgunluğunuz varsa limonun mucizevi etkisinden yararlanmanız gerekiyor. Başvurunuza koyduğunuz kesik limon ile hem odadaki kötü kokuyu hapsedebilir hem de Vücudunuzun salgıladığı stresi en aza indirip uyku kalitenizi arttırabilirsiniz. Bu sayede Sabahları daha enerjik uyanacaksınız.

limon-kabugu-faydalari-nelerdir.jpg

LİMON KABUĞU FAYDALARI NELERDİR?

Limonun yalnızca suyu değil aynı zamanda Kabuğu da çok faydalıdır. Limon kabuğu tükettiğinizde diş etleriniz güçlenirken karaciğer yağlanması da en aza inmektedir. Bu sayede bağırsaklarınızı korurken hücre hasarının önüne geçebilir kanser riskini en aza indirebilirsiniz. Kalp damar sağlığını korumak isteyenler de hayatına limonu dahil etmeli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN