Mahkum dizisiyle oyunculukta zirveye çıkan Onur Tuna'nın yeni adresi belli oldu! Ünlü oyuncu artık o dizide boy gösterecek!

Mahkum dizisiyle oyunculukta zirveye çıkan Onur Tuna'nın yeni adresi belli oldu! Ünlü oyuncu artık o dizide boy gösterecek!

Mahkum dizisinin ekranlara veda etmesiyle dizinin iki oyuncusu için yeni projeler için kolları sıvadı. Önce İsmail Hacıoğlu'nun Taçsız Prenses'de oynayacağı rolden sonra şimdi de Onur Tuna'nın dijital platformda yayınlanacak işi Sarmaşık Zamanı belli oldu.

Mahkum dizisinin finalinden sonra önce İsmail Hacıoğlu, şimdi de Onur Tuna’dan yeni dizi atağı geldi! Geçtiğimiz sene ekranlara gelen ve oldukça ses getiren bir iş olan Mahkum dizisi aynı başarıyı 2. sezonda gösteremeyince dizi apar topar final kararı almıştı. Dizinin başarılı iki oyuncusu ise çok geçmeden yeni proje için kolları sıvadı. Ayrıntılar haberimizde...

Mahkum dizisi 2021 senesinde yayına girdiğinde oldukça ses getirmişti. Dizinin ilgi çekici senaryosu ve muhteşem oyunculuklar ile birlikte seyre değer bir hal almıştı. Fakat dizinin 17. bölümden sonra ana hikayenin bitmesi ve senaryo bulunması konusunda sıkıntı yaşanması nedeniyle dizi bocalamıştı. 2. sezonda diziye yeni isimler dahil oldu, senaryo değiştirilse de dizi beklenen başarıyı sağlayamadı. Ekranlara çok geçmeden veda etti. Durum böyle olunca dizinin ortalıkta kalan iki oyuncusu hemen yeni iş için kolları sıvadılar. İlk hamle İsmail Hacıoğlu'dan geldi. En son Onur Tuna'nın da işi duyuruldu. Oyunculukları ile çok konuşulan bu iki oyuncunun işleri ise oldukça merak ediliyor.

mahkum dizisi

TAŞSIZ PRENSES'DE İSMAİL HACIOĞLU

Önce İsmail Hacıoğlu'nun yeni işi duyuruldu. Çekimleri tamamlanan dizinin ismi Taşsız Prenses. İsmail Hacıoğlu burada sevenlerinin karşısına bambaşka karakterle ile çıkacak. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizide Hacıoğlu Evgin öğretmen karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

SARMAŞIK ZAMANI DİZİSİNDE ONUR TUNA

İsmail Hacıoğlu'nun Mahkum dizisinin ardından yeni bir projeye girmesinin ardından Onur Tuna'da boş durmadan yeni proje için çalışmalara başladı. Durum böyle olunca iki oyuncu için dur durak bilmeden çalışıyorlar yorumu yapıldı. Tuna'nın işi ise televizyon işi değil. Dijital platformda yayınlanacak. Dizi Bein Connect’te yayınlanacak olan. Dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Yiğit Kirazcı, Emre Karayel ve Hazal Türesan gibi isimler var. Başrolde yer alacak kişi ise Onur Tuna. Dizi yine aksiyon ve macera dolu olacak. Dizinin ana konusu, bir sitede işlenen cinayet ve ardı olaylar konu edilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN