Mahmut Tüncer'den yıllar sonra gelen itiraf! Ölümden döndüğü kazayı ilk kez anlattı: 'Yüzümde 187 dikiş var'

Mahmut Tüncer'den yıllar sonra gelen itiraf! Ölümden döndüğü kazayı ilk kez anlattı: 'Yüzümde 187 dikiş var'

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, 1988 yılında yaşadığı ve ölümden döndüğü kazayı ilk kez anlattı. Ünlü türkücünün açıklamaları ekran başındaki vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

Geçtiğimiz aylarda, kendisi gibi türkücü olan İbrahim Tatlıses hakkında "Bizim küslüklerimiz küçük kıvılcımlardan dolayı oluyor. 8-9 kez küstük. Bu küslüklerin altında hep gıcıklıklar yatardı. Birbirimize gıcık olurduk. Bir keresinde ayranına ekşi dediğim için 6 ay konuşmadık" açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çeken Mahmut Tuncer, bu kez yıllar önce ölümden döndüğü kazayı anlatarak adından söz ettirdi.

Haberler.com'un YouTube kanalında izleyiciyle buluşan 'Haber Bahane' programına konuk olarak Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Mahmut Tuncer, 1988 yılında yaşadığı ve ölümden döndüğü kazayı ilk kez anlattı. Tuncer'in açıklamaları ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

35 yıl önce ölümden döndüğünü açıklayan Mahmut Tuncer, geçirdiği kaza nedeniyle yüzüne tam 187 dikiş atıldığını açıkladı.

Ünlü türkücü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Yüzümde 187 dikiş var. Kafa derim ve boynumda yırtık var. Burnum ve kaşımda da yırtık var. 1988 senesinde kaza yaptık. Mehmet Ali Erbil'in Ankara'da programı vardı. Uçaktan indik araçla giderken Çubuk Kavşağı'nda bir araba çarptı bize. Ben 9 metre dışarı fırladım. Uyandığım bağdaş kurmuş şekilde oturuyordum ve yer kan gölü olmuştu. Ben yüzümde ufak bir sıyrık olduğunu düşünmüştüm. Bizi hastaneye götürdüler ve beni görenler 'yazık olmuş' diyerek üzerime geldi. Ağrım olmadığı için ben de ne olduğunu anlamamıştım. Yüzümü görmek istediğimde 'hiç bakma' dediler. Yüzümü gördüğümde korku filmi gibiydi. Kafa derim kalkmış, boynum aşağı sarkıyordu

Yüzünde tam 187 tane dikiş var! Mahmut Tuncer, yaşadığı korkunç kazayı saniye saniye anlattı

Kafamdan darbe aldığım için 187 dikişi canlı canlı diktiler. Uzun süre her şeyden uzak kalmak zorunda kaldım. Yüzümde hiç estetik yok. Diken adamlar çok iyi diktiler belli olmuyor. Belki 100 dikişte biterdi ama onlar estetikle 187 dikiş attı. Her giren iğneyi hissettim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN