'Malkoçoğlu'na bu yakışmadı! Cüneyt Arkın'ın vasiyetinde kahreden detay... Duyanlar kulaklarına inanmak istemedi

'Malkoçoğlu'na bu yakışmadı! Cüneyt Arkın'ın vasiyetinde kahreden detay... Duyanlar kulaklarına inanmak istemedi

28 Haziran'da hayatını kaybeden merhum sanatçı Fahrettin Cüreklibatır, bilinen adıyla Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Usta oyuncunun, vasiyetnamesinde ilk evliliğinden olan kızı Filiz Cüreklibatır detayı ise yürekleri dağladı.

28 Haziran'da vefat ederek hayranlarını üzüntüye boğan Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Usta oyuncunun ilk çocuğu Filiz Cüreklibatır, Yeşilçam'ın efsane isminin bıraktığı vasiyete itiraz etti.

28 Haziran'da gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınan ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Yeşilçam'ın efsane isminin 14 Nisan 2009 tarihinde kendi el yazısıyla kaleme aldığı vasiyetname İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ailesine açıklandı.

İlk evliliğini 1964 yılında Güler Morcan ile yapan Cüneyt Arkın, 1966 yılında ilk çocuğu Filiz Cüreklibatır'ın dünyaya gelmesiyle baba olma sevinci yaşadı. "Malkoçoğlu" lakabıyla bilinen Arkın 1968 yılında ise Mocan'dan boşandı ve 1970 yılında ikinci eşi Betül Cüreklibatır ile dünyaevine girdi.

1452430.jpg

İLK ÇOCUĞU FİLİZ CÜREKLİBATIR'I YOK SAYDI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Cüneyt Arkın'ın hazırladığı vasiyetnameye göre Beşiktaş Levent'teki gayrimenkul 1970 yılında dünyaevine girdiği ve ölünceye dek beraber olduğu ikinci eşi Betül Cüreklibatır ile bu evlilikten dünyaya gelen oğulları Murat ve Kaan Polat Cüreklibatır'a paylaştırıldı.

Yaşananlardan haberdar olan merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ın ilk çocuğu Filiz Cüreklibatır, usta oyuncunun vasiyeti gereği Beşiktaş Levent'teki gayrimenkulün Arkın'ın ikinci eşi ve ikinci evliliğinden olan çocukları arasında paylaştırılmasına itiraz etti.

Filiz Cüreklibatır'ın Cüneyt Arkın'ın vasiyetine itiraz etmesinin ardından nelerin yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN