Marvel dizileri Netflix'e veda ediyor: Tarih açıklandı

Marvel dizileri Netflix'e veda ediyor: Tarih açıklandı

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix’in, Marvel dizilerini platformdan ne zaman kaldıracağı resmen açıklandı. Platform, dizilerin bölümlerine 'Netflix'te izlemek için son gün: 28 Şubat' uyarısını koydu.

Dünyanın en büyük dizi ve film platformlarından Netflix, geçen yıllarda bolca Marvel dizisini bünyesine katmıştı. Ancak son olarak yapılan bir açıklama ile bu dizilerin platformdan kaldırılacağı resmen açıklanmış oldu.

TARİH VERİLDİ

WebTekno'nun aktardığı habere göre; Netlix’in basın sözcüsü bir açıklama yaparak platformlarında bulunan Marvel içeriklerinin lisans süresinin 28 Şubat tarihinde bittiğini ve bu neden bu tarihten sonra bu dizilerin kaldırılacağını duyurdu.

HANGİ DİZİLER KALDIRILIYOR?

Şubat sonundan itibaren Netflix’ten kaldırılacak olan Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, Punisher ve The Defenders dizileri kesin olmayan bir tarihe kadar hiçbir platformda bulunmayacak. Kaldırılan içeriklerin Disney+ platformuna gelip gelmeyeceği hakkında ise şu anlık bir açıklama yapılmadı.

Marvel’ın bu dizileri her ne kadar Netflix’ten kaldırılıyor olsa da The Incredible Hulk, Spider-Man ve Spider-Man: Into the Spider-Verse gibi filmler hâlâ Netflix platformunda kullanılabilir olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN