MasterChef All Star'da mücadeleye devam! Yarışı bırakmam diyen o isim yedeklere ismini yazdırdı

MasterChef All Star'da mücadeleye devam! Yarışı bırakmam diyen o isim yedeklere ismini yazdırdı

All Star sezonuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de ana kadronun şekillenmesinin ardından yedek yarışmacı heyecanı başladı. Şansını yedeklerden kadroya girerek denemek isteyen eski yarışmacıların heyecan dolu mücadelesini kazanan ilk isim belli oldu. İşte, MasterChef All Star'ın ilk yedek yarışmacısı...

MasterCheff All Star'a yedeklerden girebilmek için hünerlerini sergileyen yarışmacılardan 8 isim birinci turda başarılı olarak adını ikinci tura taşıdı. İkinci tura kalan isimler Azize, Barış, Mustafa, Tayfun, Araz, Faruk Batuhan, Emre ve Kaan oldu.

MASTERCHEF ALL STAR'IN İLK YEDEĞİ BELLİ OLDU!

MasterChef All Star'da bugün yaşanan yedek yarışmacı seçimlerinde ikinci tura kalan isimlere Semizotu ve Çilek verilerek yaratıcı bir tabak çıkarmaları istendi. Oynanan yaratıcılık oyununda en başarısız tabağı yaparak umudunu yarına saklayan ilk üç isim Faruk Batuhan, Emre ve Kaan oldu.

Geceyi beşinci olarak tamamlayan yarışmacı Tayfun olurken, dördüncü isim ise Araz oldu. Son üçe ise Mustafa, Azize ve Barış kaldı.

haber-11-ic.jpg

All Star ana kadroya girecek ilk yedek yarışmacı olmak için şansını koruyan üç isimden en az başarılı tabağa imza atan Mustafa olurken, son ikiye kalan Azize ve Barış'tan adını yedek kadronun ilk sırasına yazdırmayı başaran Barış oldu. Barış böylelikle MasterChef All Star'dan ilk elenen ana kadro yarışmacısından sonra kadroya girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN