MasterChef Burak Kaya ekran başındakileri duygulandırdı: Hiç evlenmedim kızımı sokakta buldum

MasterChef Burak Kaya ekran başındakileri duygulandırdı: Hiç evlenmedim kızımı sokakta buldum

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmana yarışmacı Burak Kaya'nın duygusal açıklamaları damga vurdu.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünün fragmanı yayınlandı.

Fragmana yarışmacı Burak Kaya'nın sözleri damga vurdu. Program başladığından beri sevdikleriyle ilk kez görüntülü görüştüğünü söyleyen Burak Kaya stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Burak Kaya'nın açıklamalarının ardından şefler adeta şoke oldu.

m2.webp

EVLAT EDİNDİĞİNİ SÖYLEDİ

Evlat edindiğini vurgulayan Burak Kaya, Hira adında bir kızı olduğunu söyledi. Burak Kaya'nın açıklamaları sonrasında stüdyo adeta buz kesti. Somer şef başta olmak üzere şefler, programı izlediğini söyleyen Burak Kaya'nın kızına selam yolladı. Ancak Kaya'nın ardından yaptığı açıklamada işin aslı ortaya çıktı.06132a60-f35b-47ea-a746-72cf5d504722.jpg

"HİÇ EVLENMEDİM. BİR EVLAT EDİNDİM"

Yarışmacı Burak Kaya, evlat edindiği kızının, Hira adını verdiği kedisi olduğunu söyledi. Burak Kaya'mom açıklamaları sonrasında Somer Şef başta olmak üzere herkes şaşkınlık içerisinde kaldı.

Burak Kaya şunları söyledi:

"Hiç evlenmedim. Bir evlat edindim. 3.5 yaşında, adı Hira izliyor bizi şuan. Kendisini sokakta buldum şefim. Hira aslında bir kedi."

112684c0-00a9-40fc-876b-58eeae6e014f.jpg​​​​​​​

MASTERCHEF BURAK KAYA KİMDİR?

MasterChef 2022 kadrosunda yer alan Burak Kaya yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Daha önce oyunculuk deneyimi olan yarışmacı yeniden oyunculuk mesleğine geri döndüğünü açıkladı. İşletmecilik de yapan Kaya daha önce aşçılık yapmış. Mutfağa yedi sene ara veren Kaya, MasterChef ile yeniden bu alana yönelmiş. Burak Kaya daha önce reklam projelerinde ve bir Hollywood filminde rol almış.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN