MasterChef kim elendi? 16 Ekim 2022 MasterChef kim gitti, bu hafta elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef kim elendi? 16 Ekim 2022 MasterChef kim gitti, bu hafta elenen yarışmacı kim oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili programı kaçıran kişilerin araştırmaları devam ediyor. Peki 16 Ekim tarihinde yarışmadan hangi isim elendi? Tüm detaylar haberimizde.

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye yarışmasında eleme heyecanı devam ediyor. Seyirciler merakla yarışmadan elenen ismi araştırıyor. Peki MasterChef Türkiye yarışmasından 16 Ekim tarihinde hangi aday elendi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELENEN YARIŞMACI

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme adayları yarışmada kalabilmek için tüm yeteneklerini ortaya koyarak mücadele etmeye devam etti. Bu hafta yarışmada Görkem, Fatma Nur, Çağatay, Kıvanç, Burak Revanbahş ve Atike eleme adayı oldu. Şeflerin seçtiği ürünlerle tüm yeteneklerini şeflere göstermeye çalışan yarışmacılardan Kıvanç, Burak ve Görkem şefler tarafından seçilerek eleme potasından çıktı. Atike, Fatma Nur, Çağatay ise tekrar tezgah başına geçerek mücadeleye devam etti. Kalan 3 yarışmacı Mehmet Şef'in sunduğu yemeği en başarılı şekilde yaparak yarışmada kalmak için mücadele etmeye devam ediyor. Yarışmadan bu hafta elenen yarışmacı henüz belli olmadı. Elenen isim belli olduğunda tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MasterChef Türkiye 16 Ekim Elenen İsim Kim Oldu

MASTERCHEF TAKIMLAR

MasterChef Türkiye yarışmasında Mavi Takımda Ayaz, Serpilay, Çağatay, Barış, Metin, Kıvanç, Tayfun ve Yağız bulunuyor. Kırmızı Takım ise Burak Kaya, Burak, Büşra, Tolga, Gamze, Fatma Nur, Görkem ve Atike'den oluşuyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN