MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın afet bölgesinden yaptığı o paylaşım yürekleri dağladı! "Ben böyle bir şey görmedim..."

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın afet bölgesinden yaptığı o paylaşım yürekleri dağladı! "Ben böyle bir şey görmedim..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bölgeye giderek depremzedelere destek olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı. Ünlü şefin paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek Türkiye'yi derinden sarsan depremlerin ardından bölgeye giderek depremzedelere yardım eden MasterChef Türkiye'nin başarılı şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın afet bölgesinden yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremler ülkemizi derinden sarstı. 50 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde binlerce vatandaşımızın da evi yerle bir oldu.

Büyük yıkımlara neden olan depremler sonrası afet bölgesinde sahra mutfağı kuran MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, bölgeden yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

İlk günden bu yana afet bölgesinde depremzedelere destek olan ünlü şef sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hatay …. Böyle bir şey görmedim. Gerçekten depremin etkisi çok büyük. Enkazlar yolu kapatmış açıp sonra arama kurtarma yapmışlar. Sanki bomba atılmış gibi UNUTMAYALIM herkes elinden geleni yapmaya devam etsin büyük bir yıkım var" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN