Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi ortaya çıktı! Herkesi şaşırtan görüntü: 'Nereden nereye?'

Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi ortaya çıktı! Herkesi şaşırtan görüntü: 'Nereden nereye?'

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması 'Masterchef Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alarak ünlenen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi ortaya çıktı. Yalçınkaya'nın yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyada gündem olurken hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması 'Masterchef Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri herkesi şaşırttı.

1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Masterchef Türkiye' adlı yemek yarışmasında Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile birlikte jüri üyeliği yapan ve babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi ortaya çıktı. Ünlü şefin eski işi hayranlarını şoka uğrattı.

YILLAR ÖNCESİNE AİT GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada 1.4 milyon takipçisi bulunan ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olurken sosyal medya kullanıcıları yıllar sonra ortaya çıkan görüntüler hakkında 'Nereden nereye' yorumlarında bulundu. Ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Ünlü şefin, bir döneme damga vurarak Türk televizyon tarihinde efsaneleşen yemek programı "Yemekteyiz"e yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI ŞAŞKINLIK YAŞADI

Yalçınkaya'nın 'Yemekteyiz' adlı programa yarışmacı olarak katıldığını öğrenen sosyal medya kullanıcıları büyük şaşkınlık yaşadı.

Mehmet Yalçınkaya'nın reyting rekortmeni yemek yarışması 'Yemekteyiz'deki görüntüleri kısa süre içinde sosyal medyada yeniden gündem olurken bazı kullanıcılar ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri hakkında 'Nereden nereye?' yorumlarında bulundu.

​​​​​​​

Mehmet Yalçınkaya'nın katıldığı 'Yemekteyiz' programında ünlü şefler yarışmacı olarak kozlarını paylaşmıştı.

Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı'nın yer aldığı yarışmaya Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

yalc.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN