MasterChef Tahsin Küçük hakkında şaşırtan detay

MasterChef Tahsin Küçük hakkında şaşırtan detay

MasterChef yarışmacılarından Tahsin Küçük'ün daha önce TV8'de yayınlanan Ver Fırına yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Acun'un kurgusuna hoş geldiniz" yorumunda bulundu.

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu üçüncü olarak tamamlayan Tahsin Küçük'ün daha önce de TV8 ekranlarında yarıştığı ortaya çıktı. Küçük'ün, 2014-2015 yılları arasında TV8 ekranlarında yayınlanan Ver Fırına programında yarıştığını görenler şaşırdı.

tahsin.jpg

Tahsin Küçük; Arda Türkmen, Burcu Esmersoy ve Emel Başdoğan'ın sunumuyla gerçekleşen Ver Fırına programına, sivri dili ve kabiliyetiyle damga vurmuştu. Tahsin Küçük'ün yıllar önce yine TV8 ekranlarında yer aldığı gören sosyal medya kullanıcıları, ''Boşuna kurgu demiyoruz'', ''Acun'un kurgusuna hoş geldiniz'' ve ''Bunlar hep ayarlı cast'' gibi yorumlarda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN