MasterChef Tahsin'in bu hali çok konuşulacak! Meğer Acun'un o yarışmasına da katılmış, eski hali gündem oldu

MasterChef Tahsin'in bu hali çok konuşulacak! Meğer Acun'un o yarışmasına da katılmış, eski hali gündem oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının en iddialı isimlerinden olan Tahsin, o yarışmada da görüldü. MasterChef All Star sezonunda ekran başında yer alan izleyiciyi büyülemeyi başaran yarışmacı Tahsin Küçük, bu hafta eleme potasında yer alıyordu. Sosyal medyasında yıllar önce paylaşılan o fotoğraf ise viral oldu. İşte tüm detaylar...

MasterChef All Star yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her yeni bölümünde farklı bir olaya imza atan yarışma programında bulunan yarışmacılar izleyicilerin yoğun ilgisini çekiyor. En dikkat çeken isimlerden birisi olan Tahsin Küçük, hayranları tarafından yakın takibe alındı. Sosyal medyası baştan sona incelenen o ismin, geçmiş dönemlerdeki hali "Yok artık!" dedirtti. İşte tüm detaylar...

Yeni sezon heyecanı tüm hızıyla sürerken, yarışmacılar arasında yaşananlarla sık sık gündeme gelen MasterChef All Star, bu kez Tahsin'le gündeme geldi. Yarışma her geçen gün daha da kızışmaya başlarken, Tahsin Küçük en dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor.

Girdiği diyaloglar ve yemekler ile gönülleri fetheden yarışmacı, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Yarışmada daha öncesinde de yer alan Tahsin Küçük, MasterChef All Star sezonunda yeniliklere imza atıyor.

1-014.jpg

Tahsin'in takipçileri yoğun bir araştırmanın ardındna özel hayatına dair bilgileri paylaştı. 1997 doğumlu genç isim MasterChef yarışmasından önce bir yarışmaya daha katıldığı tespit edildi.

640xauto-11.webp

MasterChef'in başarılı yarışmacılarından Tahsin Küçük, 2014 - 2015 seneleri arasında Arda Türkmen, Burcu Esmersoy ve Emel Başdoğan tarafından sunulan "Ver Fırına" isimli yarışmada yer aldığı dikkatleri çekti.

640xauto-12.webp

Yarışma zamanlarında konuşmasıyla ön plana çıkan Tahsin Küçük, eski haliyle hayranlarını şaşırtmayı başardı.

640xauto-13.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN