MasterChef Türkiye 146. Bölüm Potaya kim girdi? Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef 146. bölüm ile ekranlara geldi. TV8'in soluksuz izlenen yarışmasında potaya giren isim belli oldu. Son dokunulmazlık oyunu Gebze'de oynandı. Şeflerin istediği menüyü en iyi hangi takım çıkardı? Gecenin eleme adayı kimdi?

MasterChef 146. bölüm ile ekranlara geldi. TV8'in soluksuz izlenen yarışmasında potaya giren isim belli oldu. Son dokunulmazlık oyunu Gebze'de oynandı. Şeflerin istediği menüyü en iyi hangi takım çıkardı? Gecenin eleme adayı kimdi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın son dokunulmazlık oyunu sonrasında 3. eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda Eren, bireysel dokunulmazlığı kazanırken, diğer yarışmacılar için oylama yapıldı. Sergen ve Tahsin, birbirlerine oy kullanırken Eren'in oyu eleme adayını belirledi. Oy sonucuna göre MasterChef 3. eleme adayı Tahsin seçildi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sezonun son dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar Gebze Bilişim Vadisi’ne konuk oldu. Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan dokunulmazlık oyununda istiridye mantarlı strudel böreği, portakal soslu ördek, creme brulee menüsünü hazırlamalarını istedi. Mavi takım ve Kırmızı takım, bu verilen malzemeler ile 45 dakika süre içerisinde en iyi menüyü çıkarmaya çalıştı.

Verilen sürenin sonunda konuklar, yapılan yemekleri tek tek değerlendirdi. Özel konukların verdikleri puanlar stüdyoda sayıldı. Konukların verdiği oy sonuçlarına göre MasterChef 3. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası ünlüler ile beraber yarışmacılar tezgah başına geçti. Ünlülerle ödül oyununa Zuhal Topal, Pınar Altuğ, Mustafa Ceceli ve Selin Imer Ceceli katıldı. Mavi takım ve Kırmızı takım için stüdyoda kura çekimi gerçekleşti. Menüde mercimek köftesi, ravioli, köri soslu tavuk, çökertme kebabı ve astarlı sütlaç vardı.

master.jpg

Renkli anların ekranlara geldiği gecede şeflerin kararı ile ödül oyununu kırmızı takım kazandı. Böylece ünlüler ile oynanan ödül oyununu kazanan kırmızı takım hediye çekinin sahibi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN