MasterChef Türkiye'de ödül oyununu kazanan takım belli oldu

MasterChef Türkiye'de ödül oyununu kazanan takım belli oldu

MasterChef Türkiye 2021'de 19. hafta heyecanı sürerken iki takım ödül oyununda karşı karşıya geldi. Yıldız basketbolcuların konuk olduğu oyununu kazanan ekip Kırmızı takım oldu.

TV8 ekranlarından büyük ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye 2021'de ödül oyununu kazanan belli oldu. Yarışmanın 143. bölümünde Basketbol Süper Liginden altı misafir, maharetlerini sergiledi ve yemek yapmaya çalıştı. Üç yemeği daha iyi yapan takım, ödül oyununu kazandı.

MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Her bölümü farklı heyecanlar yaşatan MasterChef Türkiye 2021'de final için geri sayım başladı. Altı yarışmacının kaldığı MasterChef'te lezzet mücadelesi sürüyor. Bu akşam, son kaptanlık oyunu ile Mavi takım ve Kırmızı takım kadroları belirlendi.

MasterChef'te son kaptanlık oyununu kazanan Eren, Mavi takım kaptanı olurken Kırmızı takım kaptanı olarak Hasan'ı seçti. Mavi takım Eren, Sergen ve Tahsin şeklinde oldu. Kırmızı takımda ise Hasan, Burcu ve Dilara vardı.

MasterChef'in 27 Aralık 2021 bölümünde kaptanlar düellosu yerine ödül oyunu oynandı. Ödül oyununa ING Basketbol Süper Liginden altı oyuncu katıldı. Üçerli olarak takımlara dağıldı. Mavi takım; Caner, Yiğitcan, Metecan iken Kırmızı takım; Cem, Erkan, Göksenin oldu.

Şefler, takımlardan mercimek çorbası, Bolognese soslu tagliatelle ve magnolia yapmalarını istedi. Yarışmacılar, yemek yapmayacak fakat konuklara nasıl yapılacağını sadece tarif edecekti. Basketbolcu konuklar, verilen yemekleri yapmak için mutfaktaki hünerlerini gösterdi.

Verilen süre sonunda şefler, yemeklerin tadımını yaptı. Şefler, Kırmızı takımın iki yemekte daha başarılı olduğunu açıkladı. Böylece bu akşam MasterChef'te ödül oyununu kazanan Kırmızı takım oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN