MasterChef'in 8. yarışmacısı belli oldu! O isim öyle bir tabak hazırladı ki: Rakiplerini ezdi geçti!

MasterChef'in 8. yarışmacısı belli oldu! O isim öyle bir tabak hazırladı ki: Rakiplerini ezdi geçti!

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından MasterChef yarışmasının ana kadrosu merakla araştırılıyor. Peki üst tura geçen yarışmacılar kimler oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Bu sene All Star olarak yayınlanan MasterChef yarışmasında eleme heyecanı devam ederken ana kadroya geçen isimler yakından takip ediliyor. Peki hangi isimler ana kadroya dahil oldu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF ANA KADRO İSİMLERİ

TV8 ekranlarında yayınlandığı günden itibaren büyük kitlelere ulaşan MasterChef yarışmasında bu sene en başarılı isimler yarışıyor. MasterChef Al Star yarışmasında ana kadroya giren 8 yarışmacı belirlendi. Geçtiğimiz gün MasterChef yarışmasında son ikiye kalan kişilerden Tanya Kilitkayalı ana kadroya giren yedinci isim olarak belirlenmişti. Gece sonunda en beğenilen tabak ise yarışmacı Esra'nın tabağı oldu ve ana kadroya dahil olan 8. isim de Esra oldu.

MasterChef Türkiye ana Kadroya Dahil olan İsimler

 MasterChef All Star yarışmasında ana kadronun ilk yarışmacısı Güzide Mertcan olmuştu. İkinci kişi ise 2019 senesinde yarışan ve favorilerden biri olan Suna olarak belirlendi. Geçtiğimiz gün yaşanan kıyasıya mücadele sonrasında Eda, Batuhan, Rıfat, Sefa ve Tanya da ana kadroya dahil edildi. Son olarak ana kadroya dahil olan isim ise Esra Tokelli oldu ve yarışmanın ilk sekiz ismi belirlendi. MasterChef türkiye sezonlarında 2018 senesinde Uğur Kardaş, 2019 senesinde Cemre Uyanık, 2020 senesinde Serhat Doğramacı, 2021 senesinde Eren Kaşıkçı, 2022 senesinde ise Metin Yavuz şampiyon olmuştu. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN