MasterChef'in en çok eleştirilen isimleri arasındaydı! Yarışmaya veda eden MasterChef Serpilay bakın aslen nereliymiş

MasterChef'in en çok eleştirilen isimleri arasındaydı! Yarışmaya veda eden MasterChef Serpilay bakın aslen nereliymiş

MasterChef Türkiye'ye bu hafta veda eden isim Serpilay Salkım oldu. Yarışmada olduğu süre boyunca sosyal medyada en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Serpilay elendiği anda gözyaşlarına hakim olamadı. Peki, MasterCheff Serpilay kim? Serpilay aslen nerelidir, kaç yaşındadır? İşte MasterChef Serpilay'ın hayatıyla ilgili bilinmeyenler...

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te bu hafta hayallerine veda eden isim Serpilay oldu. Yarışmada kendini çok geliştirdiğini ve daha da ileriye gitmeyi istediğini söyleyen Serpilay, elendiğini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

MASTERCHEF SERPİLAY KİM?

1997 İzmir doğumlu olan Serpilay Salkım Aslen Konya'lıdır. Aşçılığa küçüklüğünde annesini izleyerek heveslenen Serpilay, dört yaşında girdiği mutfaktan bir daha çıkmamıştır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi bölümü mezunu olan Serpilay, eğitiminin ardından profesyonel mutfak kariyerine başlamıştır. İlk olarak Urla'daki bir şef restoranında pastane şefliği yapan yarışmacı, ardından Alsancak'ta kendisine pastane ve fırın dükkanı açarak mesleğini burada devam ettirmiştir.

masterchef serpilay

İSMİNİ DUYUNCA ŞOK OLDU!

MasterChef'te son haftanın eleme potasında Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma, Serpilay ve Barış vardı. Son ikiye Barış'la birlikte kalan Serpilay elenen ismi açıklayan Mehmet Şeften kendi ismini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN