MasterChef Mehmet Yalçınkaya'dan deprem itirafı! Çorba yapıp dağıtıyordu

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'dan deprem itirafı! Çorba yapıp dağıtıyordu

MasterChef Türkiye'nin vefalı şefi Mehmet Yalçınkaya, deprem bölgesinden ayrılmıyor. İlk günden bu yana depremzedelere yemek yapıp dağıtan Yalçınkaya içini döktü. Tansiyon hastası olan Yalçınkaya, öyle bir şey söyledi ki... Duyanlar ağlamamak için kendini zor tuttu!

Depremin yaşadığı günden bu yana bölgeye gidip yemek dağıtan Mehmet Yalçınkaya, oradan dönmedi. Yaklaşık 2 haftadır depremzedelere yardım eden MasterChef'in vefalı ustası kendisi hakkında da bir itirafta bulundu. Tansiyon hastası olduğunu belirten Yalçınkaya adeta kendini unuttu.

mehmetyalcinkaya.jpg

MASTERCHEF MEHMET USTA HALA O BÖLGEDE

Şef Mehmet Yalçınkaya, Instagram hesabı üzerinden deprem bölgesini paylaşmaya devam ediyor.

yalcinkaya.jpg

11 ili etkileyen depremlerde ilk günden beri depremzedelere sıcak yemek verebilmek için çabalayan şef, bir paylaşım yaparak içini döktü.

mastercef.jpg

HASTALIĞINI UNUTTU YARDIMA KOŞTU

Tansiyon hastası olduğu için hap kullandığını söyleyen Yalçınkaya, deprem bölgesine geldiğinden beri hiç ilaç almadığını söyledi.

acun.jpg

BİR TAS ÇORBA DAĞITMAK İÇİNİ RAHATLATTI

İnsanlara bir tas çorba vermenin için rahatlattığını kaydeden Yalçınkaya, "Burada iç huzurum yerine geldi. Geldim geleli tansiyon hapı kullanmıyorum. Bir kardeşimize bir tas çorba vermek içimin ferahlamasını sağlıyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN