MasterChef'te diskalifiye! Barış ve Barbaros kavgasında yumruklar havada uçuştu, nedeni ise...

MasterChef'te diskalifiye! Barış ve Barbaros kavgasında yumruklar havada uçuştu, nedeni ise...

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef'te diskalifiye yaşandı. Yemek yarışmasında birbirinden renkli anlar yaşanırken, bir anda gerginlik patladı. Şeflerin araya girmesiyle sakinleşen yarışmacılar, sosyal medya gündemine oturdu. İşte tüm detaylar...

MasterChef yarışmasının yeni bölümlerinde gerginlik bitmiyor. Seyirciyi ayağa kaldıran bölüm ile Barbaros ve Barış arasında gerginlik bir anda alevlendi. Şeflerin araya girdiği tartışmanın sonucu ise dikkatleri topladı.

MASTERCHEF'TE TARTIŞMALAR ZİNCİRİ OLUŞTU

Ünlü şeflerin sunduğu yarışma programında yeni tartışmalar gündeme oturdu. Dünya ürünlerini kullanarak 7 farklı yemek yapmalarını isteyen Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef yarışmacıları zorladı.

Yarışma programında sık sık yaşanan tartışmalar son bölümlerde artışa geçti. Kıvanç ile Sergen arasında ufak çaplı bir tartışma yaşanırken, Barbaros ve Barış arasında geçen tartışma gündemin ana konusu haline geldi.

17764843-728xauto.webp

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

MasterChef All Star'da çıkan tartışma izleyicilerin yoğun ilgisin çekti. Barbaros, Barış'ın yanına gitmesiyle aldığı tepki şoke etti. İki yarışmacının yan yana gelmesiyle birlikte Barış, "Sessiz konuş diyorum. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete. Elini kolunu ne oynatıyorsun?" sözleriyle konuşmayı başlattı.

Kısa sürenin konuşma yerini bağrışmaya bıraktı. Şeflerin dahil olmasıyla birlikte tartışma daha da gerildi. Barış'ın Barbaros'a fiziksel temasta bulunmaya çalıştığı anlar ise sosyal medyada viral oldu. Araya giren Ayaz ve Metin kavgayı ayırmaya çalıştı.

640xauto-2.webp

MASTERCHEF'TE OLAYLI GECE

Tartışmanın sonlanmasıyla birlikte Somer Şef, geceye damga vuran sözleri duyurdu. Yaptığı açıklamada, "MasterChef tarihinde aday belirlemeyi biraz sonra yapacağımız şekilde yaptığımız hiçbir oyun olmadı. Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum ben..." ifadesi üzerine bombayı patlattı.

640xauto-1.webp

"ÜZERİNDEKİLERİ ÇIKARTIYORSUN..."

Konuşmanın ardından kime seslendiği belli olmadan, "Üzerindekileri çıkartıyorsun..." ifadesi akıllara diskalifiyeyi getirdi. Peki bu akşam MasterChef'te biri diskalifiye olacak mı? MasterChef'te kim diskalifiye oldu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN