MasterChef'te eşi benzeri görülmemiş olay! Mehmet Şef açıkladı: Böylesini bir daha göremeyiz!

MasterChef'te eşi benzeri görülmemiş olay! Mehmet Şef açıkladı: Böylesini bir daha göremeyiz!

MasterChef All Star programı büyük bir ilgiyle devam ediyor. 2018-2022 yılları arasında yarışan başarılı yarışmacılar, özel bir seçme süreci sonucunda ana kadroyu oluşturmak üzere bir araya getirildi. Bugün yayınlanan bölüm ise MasterChef tarihinde benzersiz bir deneyim sunarak izleyicileri heyecanlandırdı.

MasterChef All Star programında, ana kadro için heyecan dolu bir süreç yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta ilk beş yarışmacının seçildiği bölümün ardından bu hafta diğer beş yarışmacı belirleniyor. Son yayında ise MasterChef tarihinde bir dönüm noktası yaşandı ve tüm yarışmacılar ikinci tura geçmeyi başardılar.

Bu haftaki konuk şefler, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'ya eşlik eden isim ise Ömür Akkor oldu. Ömür Şef, bu hafta MasterChef All Star'da diğer şeflere üçüncü olarak yardımcı olacak.
masterchep

Akşamki bölümde ise şimdiye kadar hiç yaşanmamış bir olay gerçekleşti. Yarışmacılar, ikinci tura geçebilmek ve MasterChef All Star ana kadrosuna dahil olabilmek için eleme oyununa tabi tutuldular. Normal şartlarda ilk turda istenilen yemeği başarıyla hazırlayan yarışmacılar arasından ikinci tura geçilirken, bu sefer tüm yarışmacılar ikinci tura geçmeye hak kazandı ve eleme oyunu yapılmadı.

Mehmet Şef, yapılan yemeklerin hepsinin büyük beğeni topladığını ve ayırım yapamadıklarını belirterek, "MasterChef tarihinde benzersiz bir durumla karşı karşıyayız. Bu şekilde bir olayı tekrar yaşayabilir miyiz, bilemiyorum. Hepinizi ikinci tura geçmeye layık görüyorum." şeklinde açıklamada bulundu. Tüm yarışmacılar bu haberi sevinçle karşıladı. Ancak, 2020 sezonunda yarışmış olan MasterChef Berker, daha fazla yarışmacının ikinci tura geçmesiyle ana kadroya seçilme şansının zorlaştığını düşündüğünü ifade etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN