MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef o hatayı affetmedi: 2023 biletini kesti

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef o hatayı affetmedi: 2023 biletini kesti

MasterChef programının yeni bölümünde, ana kadro için 2021 grubu arasında yoğun bir rekabet yaşanıyor. Son bölümde, ana kadroya katılan yeni yarışmacı da belirlendi. Ancak, İbrahim'in yaptığı bir hata, gece boyunca konuşulan olaylardan biri oldu ve buna bağlı olarak ceza aldı. İşte ayrıntılar...

'MasterChef All Star' yarışma programında ana kadro için mücadele hız kesmeden devam ediyor. Son bölümde, 2021 grubu adayları 12. yarışmacı olabilmek için tezgah başına geçti ve iki aşamalı bir oyuna katıldı. İbrahim'in yaptığı bir hata, gece boyunca konuşulan olaylardan biri oldu. Mehmet Yalçınkaya ise bu hatayı affetmedi.

MEHMET ŞEF AFFETİMEDİ!

MASTERCHEFF

İlk turda şefler, yarışmacılardan empanada tabağı yapmalarını istedi. Mehmet Şef, ilk turun sonunda tezgahları dolaşırken İbrahim'in çöplerinde bir ürün buldu ve ürünün kime ait olduğunu sordu.

Durumun bir cezayı gerektirdiğini belirten Mehmet Şef'e İbrahim, çöpe ürün atmadığını ve kimin olduğunu bilmediğini söyledi.

Ancak yarışmanın sonunda yapılan inceleme sonucunda, ürünü çöpe atanın İbrahim olduğu ortaya çıktı ve yaratıcılık turunda 7 dakikalık bir ceza aldı.

Yaratıcılık turuna geçen 2021 grubu yarışmacıları İbrahim, Pelin, Burcu, Araz, Tunahan, Fatma ve Tahsin oldu. Bu aşamada kuzu ciğeri ve krema kullanarak 45 dakikada yaratıcı tatlar yapmaları istendi. Şeflerin tabakları değerlendirmesinin ardından Araz ve Burcu son ikiye kaldı. 'MasterChef All Star'ın ana kadroya giren 12. yarışmacısı ise Burcu oldu.

Ana kadroda yer alan diğer isimler ise Güzide, Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray, Berker, Sergen ve Burcu olarak belirlendi.

'MasterChef All Star' yarışma programı izleyicileri, yeni bölümlerde yaşanan heyecan dolu anları takip etmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN