MasterChef'te hayrete düşüren olay! Yarışmacı stüdyoda uyuya kaldı: Somer Sivrioğlu öfkeden deliye döndü!

MasterChef'te hayrete düşüren olay! Yarışmacı stüdyoda uyuya kaldı: Somer Sivrioğlu öfkeden deliye döndü!

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde ekran başındaki hayrete düşüren bir olay yaşandı. Yarışmacı stüdyoda uyuya kalınca Somer Sivrioğlu, yarışmacıya sert çıktı.

2018 yılından bu yana Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde yaşananlar ekran başındaki hayrete düşürdü. Yarışmacı Sergen, stüdyoda uyuya kalınca Somer Sivrioğlu, öfkeden adeta deliye döndü.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef'in son bölümünde yaşananlar ekran başındakileri hayrete düşürdü.

Yarışmada dokunulmazlık oyunu oynanırken yarışmacı Sergen stüdyoda uyuya kaldı. Sergen'in uyuya kaldığını gören Somer Sivrioğlu, öfkeden adeta deliye döndü.

Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyunundan zaferle ayrılmak için mücadele ederken yarışmacı Sergen stüdyoda uyudu. Somer Sivrioğlu, daha önce de sık sık uyuduğu gözlenen yarışmacı Sergen'e sert bir dille tepki gösterdi.

Sergen'in uyuduğunu gören Somer Sivrioğlu, "Günaydın Sergen. Gene mi uyudun?" dedi. Sergen ise ünlü şefin bu tepkisine "Yok şefim, hastayım biraz. Rahatsızım, yorgunum" cevabını verdi.

Sergen'in bu sözlerine sert çıkan Somer şef, "Bir şey söyleyeceğim. Siz yemek yaparken ben şuraya geçip uyusam ne düşünürsün benim hakkımda? Diğer arkadaşlara saygısızlık oluyor bence. Rahatsızsan sağlık ekibinden arkadaşımız var onu çağır. Gerekirse git arkaya dinlen. Ama burada uyuma olayını bitirmemiz lazım. Arkadaşlarınıza saygısızlık. Burada yarışan insanlar var" şeklinde konuştu.

MasterChef All Star'da Somer Sivrioğlu, stüdyoda uyuyan Sergen'e tepki gösterdi: Saygısızlık

MasterChef All Star'da Somer Sivrioğlu, stüdyoda uyuyan Sergen'e tepki gösterdi: Saygısızlık

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN