MasterChef'te Somer gitti yerine o geldi! Yeni şef ilk kez duyuruldu: Bakın kim olacak

MasterChef'te Somer gitti yerine o geldi! Yeni şef ilk kez duyuruldu: Bakın kim olacak

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye izleyiciyle buluşmaya gün sayıyor. All Star bölümleriyle ekranlarda olacak Masterchef'in fragmanında şeflerden Somer Sivrioğlu'nun olmaması dikkatleri çekti. İşte, Masterchef Türkiye All Star'ın yeni jüri üyesi haberimizde yer almaktadır.

Ekranların aranan yemek yarışması Masterchef Türkiye All Star 14 Haziran akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olmayı hazırlanırken yayınlanan tanıtımda ise dikkatleri o ismin olmayışı dikkatleri çekti. Hukuk savaşı veren MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz sene devraldığı restoranın istinat duvarı çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetmişti. Açılan davada Sivrioğlu'nun hapis cezası istenmesi şoku duyanları şaşırttı. All Star'ın ekranlara gelmesiyle beraber yeni jüri üyesi merak konusu oldu.

14 Haziran 2023 tarihinde ilk bölümüyle TV8 ekranlarında yer alacak sevilen yarışma Masterchef Türkiye All Star!ın 1. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla beraber Somer Sivrioğlu'nun yer almaması üzerine yeni isim açıklandı. Danilo Şef, Mehmet Şef ve Yılmaz Öztürk yeni jüri üyesi olarak belirlendi.

masterchef yılmaz öztürk

MASTERCHEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Yılmaz Öztürk, 1998 yılında Ankara'da ilk olarak meslek hayatına giriş yaptı. 1999 ve 2007 yılları arasında Türkiye’nin bilinen mutfaklarında görev aldı.

2014'de İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde öğretim görevlisi olarak yer aldı. Uzun zaman sonra İstanbul’a dönerek Mürver Restaurant’ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk babasıdır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN