MasterChef'te yarışmacılar birbirine girdi! Canlı yayında gergin anlar! 'Çekil git şuradan...'

MasterChef'te yarışmacılar birbirine girdi! Canlı yayında gergin anlar! 'Çekil git şuradan...'

2018 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını altüst eden Masterchef'in son bölümünde ekran başındaki hayrete düşüren anlar yaşandı. Yarışmacılar canlı yayında adeta birbirine girdi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde akıllara durgunluk veren anlar yaşandı.

MasterChef' dün akşam ekrana gelen bölümünde takımlar arasında ateş ve buz konseptli oyun oynandı. Yarışmacılar ateş ve buz düellosunda kazanan takım olabilmek için mücadele etti. Gecenin kazanan takımı mavi takım olurken 6-1'lik büyük farkla biten takım oyununda kırmızı takımdan sayı alan tek isim Tolga oldu.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Kırmızı takımın oyuncuları ise bireysel dokunulmazlık için "Tikka Masala" yemeğini yaparak mücadele etti. Kırmızı takımdan bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Tahsin oldu. Tahsin eleme adayı olarak kaptan Alican'ın ismini verdi ve böylece üçüncü eleme adayı Alican oldu. Takım arası yapılan oylamada ise Cemre 5 oy alarak dördüncü eleme adayı oldu.

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele ederken yarışmacıları izleyen mavi takımdan Tanya'nın "Dilara ne yapıyorsun?" sorusuna Dilara, "Üzgünüm" diyerek yanıt verdi. Daha sonrasında Tanya'nın "Niçin? Sen de" demesinin üzerine Dilara, "Ne niçin? Niye, üzgün olamaz mıyım? Potaya girmişim. Neden üzgün olmayayım?" şeklinde konuştu.

masterchef-1-spmg-jpg.webp

Bunun üzerine Tanya da, "Arkadaşlar, siz ki kaç defa potaya girip çıkmış insansınız? Ne oldu şimdi?" ifadelerini kullandı.

O esnada takım oyununda mavi takım yarışmacısı Sergen ile mavi takımın kaptanı Hasan arasında, kırmızı takım oyuncusu Tahsin için tartışma yaşandı.

Hasan, Tahsin'e "Ne oldu? Artist. Bir de dün şov yapıyordun" dedi. Bunun üzerine Sergen, "Ne oldu mu? Kendin yenmiş gibi ne hava atıyorsun? Başta çocuğu yen ondan sonra" ifadelerini kullandı.

Sergen'in bu tepkisine karşılık veren Hasan, "Eline sağlık, çok güzel tabak yaptın" dedi. Hasan daha sonrasında Sergen'e sinirlenerek sert çıktı.

masterchef-tahsin-vhzh-jpg.webp

"ÇEKİL GİT ŞURADAN"

Hasan Sergen'e şunları söyledi:

"Sergen ciddi söylüyorum. Sinirlendim, git başımdan. Konuşma. Çekil git şuradan. Senin tavırlarından bıktım. Dünden beri burnumuzdan getiriyorsun, laf söylüyorsun burada. Adamı savunuyorsun burada gelip. Hangi takımda olduğunu düşün de. Ben de geçeceğim Tahsin'i, geçemez miyim? Hep sen laf söyledin, kimse sana laf söylemeyecek"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN