Mayıs Ayında Jüpiter Burçları Alt Üst Edecek! İşte Mayıs Ayının En Yaralı Bereli Burçları

Mayıs Ayında Jüpiter Burçları Alt Üst Edecek! İşte Mayıs Ayının En Yaralı Bereli Burçları

Mayıs ayının 2. haftasına girmeye günler kaldı. Nisan ayında beklentisi gerçekleşmeyen burçlar Mayıs ayından umut beklemeye başladı. Ay ve güneş tutulmasından dolayı gökyüzünde dengeler değişmeye başlarken bazı burçlarında hayatı tepe taklak olacak. İşte Mayıs ayının 2. haftasında kötü günlerin baş göstereceği burçlar.

Gökyüzü ve astroloji meraklıları Mayıs ayı burç yorumlarını araştırmaya başladı. Peki hangi burç Mayıs ayından karlı çıkacak? Hangi burcu kötü günler bekliyor? Ay ve güneş tutulmasından hangi burç etkilenecek? bu soruların cevapları merak edilirken, biz de Mayıs ayının en kötü günlerini yaşayacak burçlarını derledik. İşte astroloji meraklılarının beklediği Mayıs ayı burç yorumları.

kuputer.jpg

KOVA BURCU: GEÇMİŞİ BIRAKMALISINIZ ARTIK

Deha burçlar arasında ilk sıralarda yer alan koca burçları Mayıs ayında sabit fikirlerinden kurtulmadığı sürece zor günlerin kapısını aralamaya devam edecekler. Mayıs ayı dönüm noktası olan kovalar belli fikirlerini kırmadığı sürece hem var olan ilişkileri hem iş yaşantılarında zor günler yaşayacak. Mayıs 2. haftasında bu durumların ağır basacağı kovalar, platonik ve kendilerine zarar veren duyu durumlarından kurtulmalılar. Zekalarını daha olumlu bir yöne aktarmalılar. Eski aşkların geri döneceği Mayıs ayında sakın olan kovaların kafası karışmasın. Tekrar iletişime geçmek zaman ve yıkımdan başka bir şey getirmeyecektir. Birileri düşünerek açıkta kalmayın. Özellikle son yıllarda iş hayatında olumsuzluklar yaşayan kovaların bu durumu Mayıs ayında da devam edecek. Çünkü hayatı boşlama evresinden daha çıkamayacaklar. Bundan dolayı sosyal ortamlarınızı değiştirip geçmişten çıkıp geleceğe yönelik planlar yapmalısınız. Borçlanma durumları da zirve yapacak Mayıs ayında. Kovaların Mayıs ayında harcamalarına da dikkat etmeleri gerek

BAŞAK BURCU: MAYIS AYINDA BORÇLAR ZORLAYACAK

Başak burçlarını da Mayıs ayında borçlar peşini bırakmayacak. Eğer harcamalarınızı kısarsanız bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Bir süre tatil planları yapmaktan vazgeçmelisiniz. Ay ve güneş tutulmasından en çok etkilenecek olan başak burçları ilişkilerinin de sonuna gelebilirler. Hayatlarındaki kişilerde güven sorunu yaşayan başakların bir an önce bu kötü ilişki durumuna son vermeleri gerek. Hem maddi hem manevi anlamda büyük yıkımlarla karşılaşabilirler. İlişkilerinde iletişim sorunu yaşayan bazı başaklar ise ağlama moduna girebilirler. Mayısın ikinci haftasında bazı olumsuzluklara karşılaşacak olan başaklar aile sorunlarıyla karşı karşıya gelebilirler. Bu durumlardan sıyrılmak ise kendi ellerinde. Duyguları yerine mantıkla hareket ettikleri zaman tüm bu fosil durumlardan rahatlıkla sıyrılabilirler.

BOĞA BURCU: AYAĞINA GELEN FIRSATLARI TEPECEKLER

Güneş tutulmasının etkisinde olan boğa burçları bazı rahatsızlıklar geçirebilirler. Bir anda geçmişin pençesinde düşecek boğalar duygularını kontrol etmek zorunda. Yoksa yanlış ve ani kararlardan dolayı zor günler geçirebilirler. Mayıs ayında ayaklarına kadar gelecek olan fırsatları ise yanlış kararlardan dolayı tepebilirler. Özellikle mayısın ayının son günlerinde iş konusunda olumsuzluklar yaşayabilirler. İlişkisi ya da evli olan boğalar ise ayrılık duruma geçebilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN