Cildinize Bebeksi Bir Sihirli Değnek Değecek! İşte Pürüzsüz Bir Yüz İçin Evde Yapacağınız 4 Cilt Bakımı

Cildinize Bebeksi Bir Sihirli Değnek Değecek! İşte Pürüzsüz Bir Yüz İçin Evde Yapacağınız 4 Cilt Bakımı

Herkes pürüzsüz bir cilde kavuşmak ister. Fakat yanlış cilt bakımları ve zararlı bazı alışkanlıklar bunun önüne geçer. Şimdi vereceğimiz evde cilt bakım önerileriyle hem cebinize faydanız olacak hem de cildinize. İşte sizi bebeksi bir cilde kavuşturacak 4 cilt bakım önerisi.

Cildiniz için etkili ve doğru bir bakım tekniği ile bebeksi bir pürüzsüzlüğe kavuşabilirsiniz. Bunun için çok sayıda krem ve yöntem varken bunları çoğu hem para tuzağı hem de etkisiz. Evde yapacağınız 4 bakım önerisi ile muhteşem bir bebek tenine sahip olabilirsiniz. Bu yöntemle cildinize adeta sihirli bir değnek değmiş olacak. Düzenli olarak uygulandığında ise 1 haftada etkisini gösterecektir. İşte doğru cilt bakımı için 4 öneri.

bebek.jpg

GENÇLİK DÖNEMLERİNİZE GERİ DÖNÜN

Gençlik dönemlerinde göz ardı edilen cilt bakımı ileride sorunlara uğraşmamıza neden olabilir. Bunun için şimdiden düzenli bir cilt bakımı yapılması gerekmektedir. "Geç kaldım" diyenler ise üzülmesin kısa sürede etkili olan 4 cilt bakım önerisiyle pürüzsüz bir cilde kavuşabilirler. Hem hayat kalitenizi artıracak hem de sizi mutlu edecek bir cilde kavuşmak artık zor değil. Paralar harcamadan da pürüzsüz ve temiz cilde sahip olabilirsiniz. Bunun için öncelikle bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Örneğin; makyajla uyuyanlardansanız bu alışkanlığı hemen terk etmelisiniz. Çünkü gözenekler gece hava almadığı için yüzünüzde ciddi deformeler yaşayabilirsiniz.

Evde uygulayacağınız 4 cilt bakımı ile bütçenizi zorlamadan bebeksi bir tene kavuşmanızı sağlayacaktır. İşte evde 4 cilt bakım önerisi.

apka.jpg

GÜNEŞ IŞINLARINDAN KORUNUN

En önemli cilt sorunlarının başında gelen güneş ışınları yüzünüzde ciddi lekeler bırakabilir. Bunun için özellikle çantanızda her zaman yüksek korunaklı bir güneş kremi bulundurmalısınız. Bu ciddi yanık ve lekeleri önleyecektir.

YÜZÜNÜZÜ ARINDIRIKEN ZARAR VERMEYİN

Özellikle yapılan yüz peelingleri aslında göründüğü kadar masum değil. Marka peelinglerin maskeleri ve arındırma suları yüzünüzde ciddi hasarlar bırakabilir. Sürekli kullanmak yerine haftada 2 defa kullanmanızı öneririz. Eğer evde doğal ürünlerle bunu yapmak istiyorsanız bunun için hakiki gül suyu, maden suyu ya da aleo vera özünü kullanabilirsiniz. Hem doğal hem de cebinizi zorlamayacak.

peee.jpg

YÜZ MASAJINI ASLA AKSATMAYIN

Evet her gün yüzünüze ufak dokunuşlarla masajlar yapın. Sabah uyandığınız da özellikle bunu alışkanlık haline getirin. Günün her saati sürekli şakaklarınıza, alnınıza, göz çevrenize ufak ufak dairler çizerek masaj yapın. Bu yüzünüzdeki kan dolaşımını hızlandıracak ve cildin yaşlanmasını önleyecektir.

UYKUNUZDA GÜZELLİK VAR!

Bir diğer ve son önerimiz ise düzenli uyku. Düzenli uyku hem vücudu dinlendirir hem de cildin yaşlanmasını yavaşlatır. Bunun için uyuma ve uyanma saatlerine dikkat etmelisiniz. Uyurken kan dolaşımı düzene girer ve belli sağlık sorunlarının yaşanmasını önler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN