Mehmet Ali Erbil'in sözlü tacizde bulunduğu Melike Öcalan sessizliğini bozdu

Mehmet Ali Erbil'in sözlü tacizde bulunduğu Melike Öcalan sessizliğini bozdu

Quality dergisinin düzenlediği törende ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil tarafından sözlü tacize maruz kalan sunucusu Melike Öcalan olayın ardından ilk kez konuştu. Öcalan, "Yan yana gelmek istemem" dedi.

İş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren Quality Ödül Töreni şoke eden olaya sahne oldu. Bu yıl 13. kez düzenlenen töreni Gökay Kalaycıoğlu ve Melike Öcalan sundu. Birçok ünlü ismin ödül aldığı geceye Mehmet Ali Erbil'in sözleri damga vurmuştu.

"BİR SANA ELİMİ DEĞDİREMEDİM"

Kariyer hayatında sık sık tepki çeken davranışlar sergileyen Mehmet Ali Erbil'in "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" sözleriyle taciz ettiği Melike Öcalan, "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Elinizi değdiremediğiniz bunu böyle söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey olmadı" demişti.

Bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlanan Melike Öcalan, Erbil'in sözleriyle ilgili ilk kez konuştu. Öcalan, "Çok sevdiğimiz, değerli bir abimizin ödül gecesinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması can sıkıcı. Küçük yaşlardan beri sektördeyim ve içinde yer almak istemediğim bir durumun içinde kaldım. Üzücü bir şey. Konu farklı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım." dedi.

'MEHMET ALİ ERBİL'LE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR YAN YANA GELMEK İSTEMEM'

Öcalan şu ifadeleri kullandı:

"Burada can sıkıcı olan durum şu; ben onu meslek büyüğü olarak sahneye davet ettiğim bir kadının sadece başarısıyla, donanımıyla bir yerlere gelmiş olmasına şaşırması. Aydın diyebileceğimiz, tiyatro eğitimi almış birinin bu duruma şaşırıyor olması geldiğimiz noktada çok üzücü. Bizlere örnek olması gerekiyor. Üzerimdeki şok halen devam ediyor. 20 yıldır hiç böyle bir şeyle karşı karşıya kalmamıştım. Hayatım boyunca profesyonel olmaya çalıştım ama Mehmet Ali Erbil'le mümkün olduğu kadar yan yana gelmek istemem. Zaten sözlerinin devamında kendisi de doğru olmadığını söyledi. Hiçbir kadın meslektaşımın böyle bir yaşamasını istemem. Tanımadığım takipçilerimin beni desteklemesi çok duygulandırdı"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN