Mehmet Ali Erbil, tepki çeken sözlerini böyle savundu: Her zamanki halim

Mehmet Ali Erbil, tepki çeken sözlerini böyle savundu: Her zamanki halim

Bir ödül töreninde sunucu Melike Öcalan’a söylediği sözler sebebiyle tepki çeken Mehmet Ali Erbil "Benim her zamanki halim. Espri amaçlı yapılan bir şeydi, yanlış anlaşıldı" diyerek kendini savundu.

Mehmet Ali Erbil, bir ödül töreninde sunucu Melike Öcalan’a “Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim” sözleriyle tepki çekti.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Erbil, tepkilerin ardından yaptığı açıklamada, “Benim her zamanki halim, espri amaçlı yapılan bir şeydi. Yanlış anlaşıldı” diyerek kendisini savundu.

Erbil, “Melike Hanım’la olaydan sonra konuştunuz mu” sorusuna da “Nasıl görüşeyim telefon numarası bile yok” diye yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Kariyer hayatında sık sık tepki çeken davranışlar sergileyen Mehmet Ali Erbil, bir ödül töreninde sahnedeyken sunucu Melike Öcalan'a yönelik "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" demişti.

Öcalan ise "Çok sevdiğimiz, değerli bir abimizin ödül gecesinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması can sıkıcı. Küçük yaşlardan beri sektördeyim ve içinde yer almak istemediğim bir durumun içinde kaldım. Üzücü bir şey. Konu farklı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN