Mehmet Ali Erbil'den, Melike Öcalan'a sözlü taciz: Sana değdiremedim elimi

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, önceki akşam bir derginin düzenlediği ödül törenine katıldı. Ödül vermek için sahneye çıkan Erbil, töreninin sunucusu Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulundu.

İş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren Quality Ödül Töreni şoke eden olaya sahne oldu. Bu yıl 13. kez düzenlenen töreni Gökay Kalaycıoğlu ve Melike Öcalan sundu. Gecede birçok ünlü isim ödül alırken Mehmet Ali Erbil'in sözleri soğuk rüzgarlar estirdi.

"BİR SANA ELİMİ DEĞDİREMEDİM"

Kariyer hayatında zaman zaman tepki çeken davranışlar sergileyen Erbil, Melike Öcalan'ı sözlü tacizde bulunarak, "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" dedi.

''20 YILDIR HİÇ BÖYLE BİR ŞEY OLMADI"

Erbil'in sözleri karşısında sinirlenen Öcalan ise "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Elinizi değdiremediğiniz bunu böyle söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey olmadı" diyerek Erbil'e tepki gösterdi. O esnada araya giren Kalaycıoğlu ise konuyu değiştirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN