Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye büyük kazık! Hadise öğrenince deliye döndü

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye büyük kazık! Hadise öğrenince deliye döndü

İş adamı Mehmet Dinçerler ile evliliklerini sonlandıran ünlü şarkıcı Hadise, yediği kazık ile şok oldu. 5 aylık evliliklerini tel celsede sonlandıran ünlü çift arasında sular durulmuyor. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklif ederken taktığı 3 milyon TL değerindeki yüzük sahte çıktı. Boşanmanın ardından yüzüğü satmak isteyen Hadise karşılaştığı durum karşısında deliye döndü. Mehmet Dinçerler son kazığını da attı. Bakın neler oluyor...

Geçtiğimiz ay 5 aylık evliliklerini tek celsede bitiren Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında gerilim gittikçe artıyor. İkili arasında yaşanan laf atışında yaşanan son olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi sırasında yüzük taktığı ve değeri 3 milyon TL olduğu söylenmişti. Ayrılığın ardından yüzüğü satmak isteyen Hadise karşılaştığı olayla şoke oldu. Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye büyük kazık! İkili arasında savaş yakındır. İşte Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında yaşanan gelişmeler...

TEK CELSEDE BOŞANDI

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'ndan gerçekleştirilen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aralarındaki gerilimden dolayı 5 ay sonra ayrılık kararı alan Hadise, Mehmet Dinçerler'den tek celsede boşanan taraf olmuştu.

kmfdfd-65.jpg

YÜZÜK DAHİL TÜM TAKILARI GERİ İSTEDİ

Boşanma süresinde sık sık birbirlerine sözlü olarak sataşan ikilide bir türlü gerilim durmuyordu. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in avukatları, boşanma davası için bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı, boşanma için Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti. Fakat Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifinde taktığı 3 milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği iddia edilmişti.

kmdffdfddf.jpg

Boşanmanın ardından verdiği mücevherleri geri istediğini belirten Mehmet Dinçerler, "Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek istediğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır" açıklamasını yaparak herkesi şaşırtmıştı.

HADİSE GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE ŞOK OLDU

Yaşanan gerilimlerin ardından 30 Eylül'de tek celsede boşanan Hadise, yaşadığı son olayla şok oldu. Günlerce konuşulan 3 milyon TL'lik yüzüğü satmak isteyen Hadise, gerçeği öğrenince ağzı açık baka kaldı. Meğer sevgisi de yalanmış yüzüğü de.

SEVGİSİ DE YALANMIŞ YÜZÜĞÜ DE

Mehmet Dinçerler tarafından verilen yüzüğün gerçek olmadığı ve yüzüğün 10 bin euro (182 bin TL) değer biçildiği öğrenildi. Yaşadığı durum karşısında şok olan ünlü şarkıcı, sattığı takının tüm parasını hayvan derneklerine bağışladı.

kmdfdf-4.jpg

HADİSE MEHMET DİNÇERLER NEDEN AYRILDI?

Bir süredir ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çiftten üzücü haber geldi. Ünlü şarkıcı Hadise Twitter hesabından yaptığı açıklama ile resmen boşanacaklarını duyurdu. Hadise, evliliklerini anlaşarak sonlandıramadıkları için boşanma davası açtığını söyledi. Ünlü şarkıcı resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurdu. Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim.Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN