Melis İşiten'den kazada ölen Tolga Güleryüz'e duygulandıran veda

Melis İşiten'den kazada ölen Tolga Güleryüz'e duygulandıran veda

Amasya'daki trafik kazasında yaralanan oyuncu Melis İşiten, kazada yaşamını yitiren Tolga Güleryüz'e duygusal sözlerle veda etti. Yaralanan arkadaşlarının elinin tuttuğu fotoğrafları da paylaşan ünlü oyuncu, "Hep beraber güçlü olacağız, geçecek..." notunu düştü.

Tiyatro oyunu için turneye çıkan 'Baş Belası' adlı oyuncu ekibi, Amasya'nın Merzifon ilçesinde 21 Kasım 2022 Pazartesi günü trafik kazası geçirdi. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti; Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten yaralandı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmada süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş tutuklandı. Gözaltına alınan tır şoförü Hacı Ahmet K. ise serbest bırakıldı.

melis-isiten-kaza-paylasimi-4.jpg

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Melis İşiten, kazada yaşamını yitiren Tolga Güleryüz ve yaralanan arkadaşları için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

melis-isiten-kaza-paylasimi-1.jpg

Ünlü oyuncu, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un elini tutarak, "Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükredip hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen'in bilinci açık... Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" ifadelerini kullandı.

melis-isiten-kaza-paylasimi-2.jpg

"SEN HEP BİZİMLE OLACAKSIN..."

Melis İşiten, kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e de, "Buna yazamam bir şey... Sen hep bizimle olacaksın... Hayat bugün değişti" sözleriyle veda etti.

melis-isiten-kaza-paylasimi-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN