Amasya'daki kazada yaralanan Sergen Deveci gözlerini açtı, köpeğine sarıldı

Oyuncuları taşıyan minibüsün karıştığı ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan Sergen Deveci, kazanın meydana geldiği Amasya'dan uçakla İstanbul'a getirildi. Deveci'nin hastanede köpeğine sarıldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu 3 tiyatro oyuncusunun hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan oyuncu Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul'a getirildi.

Gözünü açan Deveci'nin, hastanede köpeği Sherlock'a sarıldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

NE OLMUŞTU?

Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi; Uğur Şalvarcıoğlu ve Özgür Ayaz ise Samsun'daki hastaneye sevk edildi. Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi'nin hastane servisinde tedavileri sürerken,Sergen Deveci ise ambulans uçakla İstanbul'a getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN