Menajerimi Ara son bölümde Alper, Ceyda'yı çıldırtıyor!

Menajerimi Ara son bölümde Alper, Ceyda'yı çıldırtıyor!

Ekranların yeni dizisi Ada Masalı'nın başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor. Aynı zamanda dizinin diğer konukları ise Beyti Engin ve Erdem Akakçe oluyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Menajerimi Ara 38. bölüm özet, belli oldu. Başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dicle, Alper ile görüşerek onu Ego Ajans'ın oyuncusu olarak projeye ikna etmek için elinden geleni yapıyor.

MENAJERİMİ ARA 38. BÖLÜM 1. FRAGMAN

38. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Netflix'te yayınlanan Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisinden ülkemize uyarlanan Menajerimi Ara dizisinin 38. bölümü, 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı yayınlanacak. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu, hatırlayalım: İrem ve Barış'ın eski sevgili olma ihtimali, Dicle'nin kafasını karıştırıyor. Barış ise içten içe geçmişini Dicle'den saklamanın vicdan azabını çekerken ondan bir şey gizlemenin ona yalan söylemekle bir olup olmadığının ikilemini içinde yaşıyor. Öte yandan, İrem'in Barış'a dair umutları son bulmazken, Barış'a onun için savaşmak istediğini söylüyor. Ancak Barış'ın tepkisi bir kez daha sert oluyor. Gülin ve Meral, Emrah ile konuşurken Barış ve İrem'in geçmişlerini öğreniyorlar. Bu sırada gizlice onları dinleyen Tuğrul ise bu bomba haberi Ceyda ile paylaşmak için bir saniye bile beklemiyor. Bu haberi Dicle'nin kendilerinden duyması gerektiğine inanan Emrah, Gülin ve Meral soluğu büyük bir telaşla Dicle'nin odasında alırken bu büyük haberin ajanstaki etkilerinin ne olacağı gizemini koruyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 38. bölüm özeti: Star TV'nin yeni dizisi Ada Masalı'nın yönetmeni Ego Ajans'a görüşmeye geliyor. Dizinin başrolü için düşünülen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, menajerleri Kıraç ve Çınar tarafından uzun uğraşlar sonucu projeye ikna edilmeye çalışılıyor. Turan ve Navruz'un hem Menajerimi Ara'da hem de gerçek hayatta Star ekranlarında başlayacak olan Ada Masalı dizisi için bir araya gelmeleri izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakacak. Bununla beraber, La Casa de Papel projesi için Alper'in peşini bırakmayan Dicle, Alper ile görüşerek onu Ego Ajans'ın oyuncusu olarak projeye ikna etmek için elinden geleni yapıyor. Tuğrul'dan Dicle'nin ondan habersiz Alper ile görüştüğünü öğrenen Ceyda ise deliye dönüyor.

MENAJERİMİ ARA 38. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN