Menajerimi Ara son bölümde İrem ve Barış'ın eski sevgili olma ihtimali Dicle'yi kudurtuyor!

Menajerimi Ara son bölümde İrem ve Barış'ın eski sevgili olma ihtimali Dicle'yi kudurtuyor!

İrem'e duygularını döktüğü blog yazısını eski sevgilisine vermesini tavsiye eden Dicle, İrem ve Barış'ın montlarını tuttuğu sırada İrem'in yazısının yer aldığı kağıdın yere düştüğünü fark ediyor. Hangi monttan düştüğünden emin olamayan Dicle, Barış'ın İrem'in bahsettiği eski sevgilisi olabilme ihtimaliyle karşı karşıya kalıyor. İşte, heyecan uyandıran yeni bölüm son fragman...

Menajerimi Ara 37. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Dicle ve İrem çıktıkları yemekte, İrem'in eski ilişkisinden sohbet ederken, Dicle ise İrem'in bahsettiği kişinin Barış olduğundan habersiz ilişkileri hakkında güzel temennilerde bulunuyor. Dicle, içini yiyip bitiren bu şüphesinden Meral'e bahsediyor. Kafası iyice karışan Dicle, Meral'in de önerisiyle sabredip işin aslını öğrenmek için beklemeye karar veriyor.

MENAJERİMİ ARA 37. BÖLÜM 1. FRAGMAN

37. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun beğeni toplayan yapımlarından biri olan Menajerimi Ara dizisinin 37. bölümü, 9 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'y, ziyaret etmek mümkün.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu, göz atalım: Barış ve İrem arasındaki gerginlik her geçen gün artıyor. Bu duruma tepki gösteren İrem'in Barış'ın ağzından Dicle'ye karşı olan hislerini duyması, ona büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Dicle yerde bulduğu mektup sonucu gözyaşlarına boğuluyor. Öte yandan günlerdir beraber vakit geçiren ve birçok badire atlatan Çınar ve Arzu'nun arasında romantik bir yakınlaşma gerçekleşiyor. Gündüzleri ajansta birçok kez Ceyda ile karşı karşıya gelen Kıraç ise mesai sonrası bir kez daha Ceyda'nın kapısını çalıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 37. bölüm özeti: İrem ve Barış'ın eski sevgili olma ihtimali, Dicle'nin kafasını karıştırıyor. Barış ise içten içe geçmişini Dicle'den saklamanın vicdan azabını çekerken ondan bir şey gizlemenin ona yalan söylemekle bir olup olmadığının ikilemini içinde yaşıyor. Öte yandan, İrem'in Barış'a dair umutları son bulmazken, Barış'a onun için savaşmak istediğini söylüyor. Ancak Barış'ın tepkisi bir kez daha sert oluyor. Gülin ve Meral, Emrah ile konuşurken Barış ve İrem'in geçmişlerini öğreniyorlar. Bu sırada gizlice onları dinleyen Tuğrul ise bu bomba haberi Ceyda ile paylaşmak için bir saniye bile beklemiyor. Bu haberi Dicle'nin kendilerinden duyması gerektiğine inanan Emrah, Gülin ve Meral soluğu büyük bir telaşla Dicle'nin odasında alırken bu büyük haberin ajanstaki etkilerinin ne olacağı gizemini koruyor.

MENAJERİMİ ARA 37. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MENAJERİMİ ARA KONUSU NE?

Dizide, memleketi Antalya'da radyo-TV sinema bölümünü bitirmiş Dicle'nin sinema sektöründe çalışmak üzere İstanbul'a gelmesi ve bir menajerlik şirketinde, menajer asistanı olarak çalışmaya başlamasıyla, kendisini menajerlerin ve oyuncuların hırs ve rekabet dolu dünyasının içinde bulmasının hikayesi anlatılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN