Mert Ramazan Demir'e sorulan soru Serenay Sarıkaya'yı çıldırttı! Sarıkaya öfkeden deliye döndü! "Kötü niyetli..."

Mert Ramazan Demir'e sorulan soru Serenay Sarıkaya'yı çıldırttı! Sarıkaya öfkeden deliye döndü! "Kötü niyetli..."

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Şahmaran' adlı dizinin galası dün akşam yapıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği galada Mert Ramazan Demir'e sorulan soru Serenay Sarıkaya'yı sinirlendirdi.

Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, başrolünde ise Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in rol aldığı, ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Şahmaran' adlı dizinin galası dün akşam yapıldı. Galaya ünlü isimler akın ederken dizide 'Cihan' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'e yöneltilen soru Serenay Sarıkaya'yı sinirlendirdi.

Büyük bir merakla beklenen 'Şahmaran' dizisinin galası dün akşam gerçekleşti. Dizinin galasına ünlü isimler akın ederken dizide 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya ile 'Cihan' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Serenay Sarıkaya'dan Mert Ramazan Demir'e özel hayat sorusu soran muhabire tepki: Mert'i sana yedirmeyeceğim

Son dönemin en başarılı projeleri arasında yer alan 'Yalı Çapkını' adlı dizide gösterdiği performansla adından söz ettiren Mert Ramazan Demir'in ,rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı iddiası geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Saraçoğlu'nun Mert Yazıcıoğlu ile yaşadığı 4 yıllık ilişkiyi bitirmesi aşk iddiasını güçlendirirken çift söylentileri her fırsatta yalanladı.

SERENAY SARIKAYA'YI SİNİRLENDİREN SORU!

Şahmaran'ın galasında kamera karşısına geçen Demir'e Afra Saraçoğlu ile ilgili soru sorulmak istenince Serenay Sarıkaya sinirlenerek basın mensuplarına sert çıktı.

Serenay Sarıkaya'dan Mert Ramazan Demir'e özel hayat sorusu soran muhabire tepki: Mert'i sana yedirmeyeceğim

"KÖTÜ NİYETLİ BİR SORU SORACAĞI BELLİYDİ"

Demir, aşk iddiası için "Yalan haber, arkadaşız. Bunu bin kere söyledik" derken Sarıkaya da soru soran muhabire "Gelip kötü niyetli bir soru soracağı belliydi. Mert'i sana yedirmeyeceğim" dedi. Sarıkaya daha sonra genç oyuncunun koluna girerek uzaklaştırmaya çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN