Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile yeniden bir araya geldi! Olaylı gece: "İnsan değilsiniz..."

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi  Mert Aydın ile yeniden bir araya geldi! Olaylı gece: "İnsan değilsiniz..."

53 gün evli kaldığı Mert Aydın'dan 23 Kasım'da boşanan ünlü oyuncu, eski eşiyle bir kez daha görüntülendi. Ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise 'İnsan değilsiniz' şeklinde yüklendi. Ünlü oyuncunun o anları objektiflere saniye saniye yansıdı.

53 gün evli kaldığı eski eşi ünlü DJ Mert Aydın ile 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, eski eşiyle bir kez daha görüntülenirken basın mensuplarına öfke kustu.

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da herkesi şaşırtan bir paylaşıma imza atarak Mert Aydın'dan boşanacağını açıklamıştı. Sadece 53 gün süren evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 5 dakikada sonuçlanırken iki isim geçtiğimiz günlerde iki kez bir araya gelerek herkesi şaşırtmıştı. Mert Aydın'ın açıklamaları 'yeniden evlenecekler' şeklinde yorumlanırken eski çift bir kez daha bir araya geldi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. Düğünün ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Aydın'a duyduğu sevgiyi dile getiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 'Kocam', 'İyi ki kocam' ve 'tapulu kocam' gibi paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

3539262_1ccebf25931a764e9d7b9d6f0342576d_640x640

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMIŞTI

Bu paylaşımlardan kısa süre sonra Boluğur'un "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" paylaşımı ise Mert Aydın'a gönderme olarak yorumlanmış ve çiftin boşanacağı iddia edilmişti.

Merve Boluğur, bir süre sonra söz konusu ayrılık iddialarını doğrulamıştı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla eşinden boşanacağını açıklayan Merve Boluğur, "Olmadı teşekkürler.. Hayat bu.. Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" açıklamasında bulunmuştu.

Resim

Boşanacağını duyuran Boluğur, ilk olarak eşi Mert Aydın ile çekilen bütün fotoğraflarını kaldırmış, sonrasında da düğününe saatler kala sosyal medya hesabına eklediği 'Aydın' soyadını silmişti. Sadece 53 gün süren evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile resmen sona ermişti.

AYRILIĞA İKİ HAFTA DAYANDILAR

Boşandıktan sonra sessizliğe bürünen ikili, ayrılığa 2 hafta dayanarak 9 Aralık akşamında bir mekanda buluşup zaman geçirmişti. Restorandan birlikte çıkan ikili, kendilerini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmış, Boluğur'un gerginliği ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Merve Boluğur boşandığı eşi Mert Aydın ile görüntülendi

MERT AYDIN 'BARIŞMA SİNYALİ' VERMİŞTİ

Ünlü oyuncunun eski eşi Mert Aydın, geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık'ın sorularını yanıtlamış ve 'barışma sinyali' vererek "Merve çok kıymetli bir insan benim için. Evet, evlilik olarak yollarımızı ayırdık ama arkadaşız.. Arkadaş olduğumuz için görüştük. Bu da çok normal. Şimdilik birliktelik durumumuz yok ama zaman ne gösterir bilemem. Bakarsınız tekrar birlikte oluruz... Merve çok iyi bir insan ve benim için kıymetli..." açıklamasında bulunmuştu.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Aydın'ın açıklamaları herkesi şaşırtırken yaklaşık bir ay önce 5 dakikada boşanan eski çift, geçen hafta sarmaş dolaş görüntülenmişti. Arnavutköy'deki bir mekandan sarmaş dolaş çıkarken görüntülenen eski çiftin barıştıkları ileri sürülmüştü. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında eski çiftin yeniden birlikte olduğu öne sürülmüştü.

evliliklerini-53-gunde-bitiren-merve-bolugur-ve-15500468_8461_m

"OLURSA OLUR, OLMAZSA DA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

İkinci görüşme sonrasında katıldığı bir davette objektiflere yakalanan Mert Aydın, eski eşiyle tekrar evlenebileceğini vurgulayarak "Ben hızlı düşündüğümüz için pişman değilim. Kısmet böyleymiş... Hiçbir sorunumuz yok. Merve ile biz arkadaşız zaten. Boşandıktan sonra iki kez bir araya geldik. Şimdilik gidişata bakacağız. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok" açıklamasında bulunmuştu. Mert Aydın'ın açıklamaları 'yeniden evlenecekler' şeklinde yorumlanırken eski çift bir kez daha bir araya geldi.

"İNSAN DEĞİLSİNİZ"

Bu gelişmelerin ardından eski çift dün akşam bir kez daha bir araya gelirken bir mekan çıkışında objektiflere yakalandı. Ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

2

Kamerayı kapatmasını istemesine rağmen kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "İnsan değilsiniz" şeklinde yüklenen ünlü oyuncu "Kapatır mısın rica ediyorum. Gerginlik çıkarmıyorum, rica ediyorum. Görüntülenmek istemiyorum. İnsanım ben, insanlık hakkım var. Olay yaratıyorsun kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsani bir şey istiyorum senden. Vicdanen istiyorum. Röportaj yapmak istemiyorum, görüntülenmek de istemiyorum. İnsan değilsiniz abi değilsiniz. Üzülüyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN