Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı yeni açıkladı! Herkesi şok eden itiraf: Gözü önünde yaptıkları akıl gibi değil

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı yeni açıkladı! Herkesi şok eden itiraf: Gözü önünde yaptıkları akıl gibi değil

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı, yeni itirafıyla herkesi şok etti! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, açıklamalarıyla gündemde bomba etkisi yarattı! Gözü önünde yaptıkları akıl alır gibi değil...

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Metin Akpınar'ın, 35 yaşındaki ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme, Katarsis X-TRA programında Gökhan Çınar'ın konuğu olan Nebioğlu'nun anlatımıyla ortaya çıktı.

35 yaşındaki ikiz kızlardan Duygu Nebioğlu, çocukluğu ve zorlu büyüme sürecini Gökhan Çınar'a anlattı. Annesine ulaştıktan sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen ve hukuki olarak bunu kanıtlayan Nebioğlu, duygusal bir süreç yaşadığını ifade etti.

"ANLATAMADIĞI ŞEYLER OLDUĞUNU HİSSETTİM"

duygu-nebioglu-kimdir-2.png

Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olarak büyümenin zorluklarına dikkat çekerek, "Yapılması gereken şey yapılmadı ama ben babamla bir araya geldiğim zaman bana olan sevgisini hissettim zaten o yüzden senelerdir basına sızmadı. Sadece baba-kız ilişkisinde kalamadık hayran ve sanatçı ilişkisi kurdu benimle... Ama onun gözüne baktığım zaman anlatamadığı şeyler olduğunu hissettim ama karşı taraf ne yapmak istiyorsan onu yap pozisyonuna getirdi" dedi.

Duygu Nebioğlu'nun açıklamalarına göre, henüz kimse tarafından aranmamış olması şaşırtıcı bir durum olarak öne çıkarken, Nebioğlu, "Beni henüz kimse aramadı, sadece takip ediyorlar. Arayacağını da sanmıyorum, umarım arar" diyerek konuşmasını tamamladı.

GÖZÜ ÖNÜNDE YAPTIKLARINI SÖYLEMEYECEKSİN DİYE UYARMIŞ

duygu-nebioglu-kimdir-3.png

Metin Akpınar'ın kızı, annesiyle ilgili detayları da paylaşarak, "Dedem çok yakışıklı bir adam, annesi dedemi defalarca kez anlatıyor, Sofi'nin göz önünde annesi cinsel ilişkiye giriyor ve söylemeyeceksin babana diyerekten büyüyen bir kız çocuğu... Anneanne tarafından sürekli ünlü olsun diye ajanslara götürülüyor, ünlülerle zorla tanıştırılmaya götürülüyor. Feriha Orancı, anneannem... Kadın kumarbaz, dedeyi aldatan bir figür. Annem böyle büyüyor..." ifadelerini kullandı.

Annelerinin olayın basına yansımasıyla Almanya'da sinir krizi geçirdiğini belirten Nebioğlu, annesinin korktuğunu ve o dönemde tek gecelik bir ilişki olmadığını düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, annesinin başka ilişkilerden dört çocuğunun daha olduğunu ve anneannesinin kızını zor durumlara soktuğunu iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN