Mika Raun estetik ameliyatlara ne kadar ödediğini açıkladı! Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı

Mika Raun estetik ameliyatlara ne kadar ödediğini açıkladı! Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı

Sosyal medya fenomeni Mika Raun yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. En son bir hamburgercide masanın üstünde değişik pozlar veren Mika Raun, paylaşımıyla herkes tarafından eleştirilmişti. Cinsiyet değişimi için sık sık operasyonlar geçiren ve son haliyle ağızları açık bırakan Mika Raun, ameliyatlara ne kadar ödediğini açıkladı. Mika'nın estetik operasyonlarına verdiği para şoke etti! Bakın ne kadar ödemiş?

Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Mika Raun yine ağızları açık bıraktı! Bu kadar para bunun için mi? Son olarak bir hamburgerci dükkanında dans eden ve masalardaki pozlarıyla şok etkisi yaratan Mika'nın estetik operasyonlarına verdiği para ortaya çıktı. Duyanlar bahsedilen rakama inanamıyor. Bakın Mika Raun cinsiyet değiştirme ameliyatına ne kadar par vermiş...

CİNSİYET DEĞİŞTİRME OPERASYONLARINA NE KADAR ÖDEMİŞ?

Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan sosyal medya fenomeni Mika Raun, özel hayatıyla ilgili skandal sözlere imza attı. Yaptırdığı estetik operasyonlarıyla sık sık gündem olan Mika'nın bu operasyonlara ne kadar para ödediği ortaya çıktı.

k65656-4.jpg

RAKAMI DUYANLAR KULAKLARINA İNANAMADI

Birçok cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini belirten Mika, bu ameliyatlar için toplam 50 bin TL ödediğini açıkladı. Mika Raun'un söylediği rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı. Mika cinsiyet değiştirerek kadın olmuştu.

b4554.jpg

TÜM OPERASYONLARA ÖDEDİĞİ PARAYI AÇIKLADI

Geçtiğimiz aylarda da estetik operasyonu olan Mika Raun her paylaşımıyla olay oluyor. Birçok cinsiyet değiştirme operasyonlarından geçen Mika, katıldığı yayında bu operasyonlara ne kadar para ödediğini açıkladı.

2 BUÇUK MİLYON...

Gökhan Çınar'a konuk olan Mika Raun son olarak ise cinsiyet değiştirme operasyonuna ödediği parayı açıkladı. Fenomen Raun tüm operasyonları Türkiye'de olmadığını söyleyerek "Tüm işlemler için 2 buçuk milyon gitti" dedi.

k55454-31.jpg

MİKA RAUN KİMDİR?

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada'da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun'un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir. Senaryo yazarlığı eğitimi gören Mika Raun, aynı zamanda şiir yazmakta. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini aldığını da belirtiyor. Aruz ölçüsüyle yazdığı şiirlerini bestelediğini de söylüyor.

k545454-81.jpg

İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun şiirleri konusunda iddialı olduğunu belirtmektedir. Kendisini melankolik olarak tanımlıyor.

MİKA CAN RAUN SEVGİLİSİ VAR MI?

Mika Raun TikTok hesabına yüklediği videolarda sevgilisinden bahsetse de hiçbir zaman yüzünü göstermemiştir. Son attığı videoların hiçbirisinde sevgilisi olmadığı için ayrıldıkları yönünde haberler ortaya çıkmıştır.

MİKA RAUN INSTAGRAM, TIKTOK HESABI NEDİR?

Mika Raun, Instagram hesabını @mikacanraun kullanıcı adıyla kullanmakta. Tiktok'ta ise @mikaraunofficial kullanıcı adını kullanmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN