Milyonlarca çalışanla dalga geçti! Aylık 160 bin TL kazandığını söylemişti... Bahar Candan asgari ücret açıklamasıyla şoke etti

Milyonlarca çalışanla dalga geçti! Aylık 160 bin TL kazandığını söylemişti... Bahar Candan asgari ücret açıklamasıyla şoke etti

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Bahar Candan, flaş paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 11 milyon TL'lik bakiyesini paylaşan Bahar Candan, yaptığı açıklamalarda bir aylık gelirinin 160 bin TL olduğunu söylemişti. Sürekli olarak lüks hayatından kesitler paylaşan Bahar Candan bu sefer asgari ücret yorumuyla gündeme bomba gibi düştü. Milyonlarca kişiyle dalga geçti! Bakın Bahar Candan asgari ücret ile ilgili ne demiş?

Lüks yaşamıyla dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 11 milyon liralık kart bakiyesini gösteren fenomen isim, aylık kazancını ilk defa açıklamıştı. Bir ayda 160 bin TL'den fazla kazandığını söyleyen Bahar Candan, en son yaptığı asgari ücret yorumu ile herkesin tepkini çekti. Milyonlarca insanla dalga geçti. İşte detaylar...

ASGARİ ÜCRET YORUMU TARTIŞMA KONUSU OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla ismini duyuran ve ardından sosyal medya fenomenliğine adım atan Bahar Candan, lüks yaşantısıyla gündem olmaya devam ediyor. Her paylaşımıyla adından söz ettiren Bahar Candan bu sefer asgari ücret yorumuyla gündeme bomba gibi düştü.

dffdfd-10.jpg

AYLIK 160 BİN TL KAZANIYOR

Geçtiğimiz günlerde aylık gelirinin 160 bin TL olduğunu ifade eden Bahar Candan, Onlyfans'ta da erotik pozlar paylaşarak ayda 1 milyon TL kazandığını açıklamıştı. Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Candan yeni açıklanan asgari ücret ile ilgili flaş bir paylaşımda bulundu. Yatakta uzanan Bahar Candan açıklamasında "Asgari ücretle yaşamaya karar verdim" dedi.

dsv.jpg

Bahar Candan'ın "Her ay 8.500 Türkiş lirası harcayarak nasıl yaşayacağımı göreceğim" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Fenomeni görenler "Herkes ekmek derdinle bu dalga geçer gibi" yorumları yaptı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki Bahar Candan, Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızıdır. Ablası Nihal Candan gibi o da İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla ünlü oldu. Hukuk öğrencisi olduğu bilinen Bahar Candan'ın "Dondurma Gibisin" ve "Dom Pérignon" adlı iki şarkısı var. İşte Benim Stilim'deki konuşma tarzı, mimikleri ve ağlamalarıyla sık sık gündem olan Bahar Candan'ın Doya Doya Moda yarışması için 44 bedene çıktığı söyleniyor. Bahar Candan 1,76 cm boyunda ve 71 kilodur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN