Milyonlarca vatandaşa her ay 3340 TL ödeme müjdesi geldi Asgari ücret zammı sonrası duyuruldu, hesap numaralarına yatırılıyor!

Milyonlarca vatandaşa her ay 3340 TL ödeme müjdesi geldi Asgari ücret zammı sonrası duyuruldu, hesap numaralarına yatırılıyor!

Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun bir süre gündemde olan Hadise son paylaşımıyla olay oldu. Sütyensiz ve derin dekolteli paylaşım yapan Hadise’nin fotoğrafına beğeni yağdı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine ödenen evde bakım aylık ücret ödemelerine başlandı. Evde bakım aylık ödemeleri için aranan şartlar oldukça merak edilen hususlar olarak dikkat çekiyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için adeta can suyu niteliğinde olan sosyal yardımlar önemli bir kesimin temel ihtiyaçlarını görmesi adına büyük önem taşıyor. Evde bakım hizmetine ödeme yapılması hususu devletin yurt ve bakım merkezi açma maliyetlerinin de büyük oranda önüne geçmesi nedeniyle desteklenen bir proje olarak görülüyor. Evde bakım yardımın da yararlanmanın belirli şartları var. E Devlet sistemi üzerinden sorgulama yapılarak evde bakım yardımı alma şartını karşılama veya karşılamama durumu kontrol edilebiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN