Müge Anlı aldatmayı affetmedi! Resmen kan kustu

Müge Anlı aldatmayı affetmedi! Resmen kan kustu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sinirler gerildi. Çocuğunu kaçırdığı iddiasıyla Anlı'dan yardım isteyen Almanya'da gurbetçi olan Doğukan ve Melisa çiftine öfkelenen Anlı, adeta çıldırdı. Melisa isimli genç kadın eşi Doğukan'ın kendisini başka bir kadınla aldattığını söylemesi üzerine samimi görüntüleri ortaya çıkan Doğukan'a Müge Anlı, açtı ağzını yumdu gözünü. Bakın neler söyledi?

Müge Anlı'ya katılan Doğukan isimli genç adam eşi Melisa'nın kızı Meryem'i öldürdüğünü ve diğer kızını kaçırdığı iddiasıyla Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayına bağlanan Melisa isimli genç kadın ise Doğukan'ın kendisini aldattığını belirterek boşandığını söyledi. TikTok'ta paylaşımlar yapan Doğukan'ın bir kadınla samimi görüntülerini gören Müge Anlı, adeta küplere bindi. Anlı, "Kimse benim kocamla böyle TikTok çekemez" diyerek tehditkar açıklamalarda bulundu. Bakın neler söyledi?

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1664176694637.jpg

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA SİNİRLENDİ

4 Ekim Salı günü tarihli Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Almanya'dan yayına katılan Melisa-Doğukan çiftinin olayı işlendi. İddialara göre baba Doğukan, anne Melisa'nın küçük kızları Meryem'in ölümünden sorumlu tutarak, diğer çocuğunu da kaçırdığını iddia etti. almanya.jpg

ALDATMA VİDEOSUNU GÖREN MÜGE ANLI ÇILDIRDI

Diğer çocukları annenin yanında çıkarken çiftin karşılıklı suçlamaları ise ağızları açıkta bıraktı.

haber.jpg

Melisa, eşinin kendisini defalarca aldattığını belirterek, boşanmak zorunda kaldığını söyledi.

olum.jpg

Doğukan'ın evde bir kadınla çektiği samimi videosu ise Müge Anlı'yı çılgına çevirdi. 5 ay önce evlenen Anlı, çiftin bu olayı üzerinden göz dağı verdi. Videoyu gören Anlı, "Ben iç kabul etmem" diyerek açtı ağzını yumdu gözünü.

melisa.jpg

"HİÇ KİMSEYE TAVSİYE ETMEM" UYARISI

Evin içinde bir kadınla samimi görüntülerini savunan Doğukan'a Müge Anlı, "Kimse benim evime gelip kocamla böyle TikTok'lar çekmesin hiç tavsiye etmem" diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN