Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman, saat kaçta? Yeni sezon Büyükşen cinayeti ile başladı

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman, saat kaçta? Yeni sezon Büyükşen cinayeti ile başladı

Kayıp kişilerin bulunduğu, ailelerin kavuşturulduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', 14. yeni sezonuna 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü başladı. Hafta içi her gün saat 10.00'da ATV'de ekranlara gelecek reality şov programı, gündüz kuşağının en çok izlenen televizyon programı olmasının yanı sıra birçok kez günün en çok izleneni olmayı başarıyor. İşte, Müge Anlı ile Tatşı Sert ATV yayın akışı...

Ekranlardaki 14. yeni sezonuna başlayan Müge Anlı'nın 'Tatlı Sert' programına Türkiye'nin gündemine gelen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetindeki önemli gelişmeler ve daha önce konuşulmayan pek çok ayrıntı ilk defa ekrana geliyor.

Cinayete kurban giden çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in çığlığına kulak vererek 10 deneyimli dedektiften oluşan özel ekibin kurulmasına aracılık eden Müge Anlı, operasyonların detaylarını, tutuklanan isimlerin cinayetle olan bağlantısını ve olay gecesi yaşananları görgü tanıklarıyla tek tek mercek altına alıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Reality şov programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', 14. yeni sezon yeni bölümleriyle 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 10.00'da ATV'de yayınlanacak

Geride bıraktığı 13 sezonda 3 bin kaybı bulan, 930 aileyi kavuşturan ve 181 faili meçhul cinayeti çözen Müge Anlı, yeni sezonuna, Türkiye'nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayeti ile başlayacak.

ATV YAYIN AKIŞI (30 AĞUSTOS 2021 PAZARTESİ)

08.00 Kahvaltı Haberleri

10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13.00 ATV Gün Ortası

14.00 Beni Bırakma

16.20 Esra Erol'da

19.00 ATV Ana Haber

20.00 Maraşlı

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YOUTUBE TÜM BÖLÜMLER İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN